~~czupa | |
|
|
w rustice 2 na bialych nogi przy stolikach sa powyginane i stoliki chwieja sie tak strasznie ze czlowiek spokojnie nie moze zjesc czy tez napic sie piwa.lokal spoko ale jest troche niedociagniec np na drzwiach do toalet nie ma oznaczen meska czy damska i czesto osobnicy plci meskiej zalatwiaja sie w damskiej!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co za bzdurny topic ...
|
|
~~aaa | |
|
|
pij wiecej
|
|
|
~~~rotfl | |
|
|
a może napiszesz jeszcze o dziurach w chodniku?
kazdy wie ze w st.woli 90% lokali wyglada jak rustica, tylko po co o tym na forum pisac? PS. jeszcze zegar nie działa |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT na drzwiach do toalet nie ma oznaczen meska czy damska i czesto osobnicy plci meskiej zalatwiaja sie w damskiej! no nie gadaj...i co z tego powodu? mały odpada jak się leje do muszli a nie do pisuaru???? a co do stolików popre aaa - bo ma racje - ~~rotfl - pij więcej!!!!! " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT a może napiszesz jeszcze o dziurach w chodniku? kazdy wie ze w st.woli 90% lokali wyglada jak rustica, tylko po co o tym na forum pisac? PS. jeszcze zegar nie działa 90% to przesada, chyba, że mówimy o spelunach. Bila, Quattro, NNN, Tło, Omega, Oscar, Alternatywy, Diablo jak i nawet Avanti - jest tam po prostu ładniej. W Rustice2 czuje się jak w Barze Mlecznym KAPRYS pzdr |
|
~~rudyseba | |
|
|
zgadzam sie ze w r2 wiocha powialo:( kiedys to byl lokal...przydalby sie maly remoncik i zmiana nieco wystroju
|
|
|
~~Jeżowiak | |
|
|
prawda, popilim wczoraj w Rustice aż miło no i rzeczywiście stoliki się chwiały jak drzewa na wietrze a nawet jednego mojego zioma z Jężowego stolik napadł i nakrył go gdy tamten przewalił się na ziemię :/
|
|
|
|
|
|
no to jedna sprawa nam się rozjaśniła,,,,, stoliki się nie chwieją tylko...krzesełka.... I tak trzymać.... tak jest dobrze
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Z której wypowiedzi tak wywnioskowałaś?
|
|
|
|
|
to była moja własna interpretacja.... a coś się stało????
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Nie, nic, tak tylko pytam Zaciekawiło mnie to po prostu.
|
|
~~kimi | |
|
|
Co tam lokal, mnie np bawi fakt, że piszą wędlina w menu pizzy a dają mortadelę. We wszystkich Rustikach. W teorii mortadela to też wędlina a w praktyce dośc odstraszająco to działa na klientów.
|
|
|
~~ch.j | |
|
|
CYTAT w rustice 2 na bialych nogi przy stolikach sa powyginane i stoliki chwieja sie tak strasznie ze czlowiek spokojnie nie moze zjesc czy tez napic sie piwa. pod noge podloz papierek |
|
|