|
|
|
Hej dziewczyny:-) Który polecacie salon fryzjerski,gdzie fajnie robia pasemka, ale w tak w rozsadnej cenie.Chodzi mi o same odrosty.Dotychczas placilam 100 zl przy moich krotkich wlosach a teraz mam maly kryzys finansowy i musze zrezygnowac z mojego ulubionego fryzjera:/
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam Salon Oliwia na Jana Pawła 13A, a moja ulubiona fryzjerka to Monika.
|
|
|
|
|
Polecam Ci Zakład Fryzjerski Clivia w Rozwadowie, Rynek 15.
Proś P. Grażynę. Tanio, dobrze....w miłej atmosferze Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
A moze podacie dziewczyny ile placi sie za ta usluge Nie chce zabulic 100zl I dzieki za info.
|
|
|
|
Mi zawsze podcinała oprócz malowania i płaciłam tak około 70 zł. zadzwoń i zapytaj nr 844 62 19 - ale pytaj o Monikę bo ta druga to nie bardzo coś potrafi
|
|
|
|
|
Ja robiłam tam pasemka około 3 lat temu, później farbowałam tylko włosy...i szczerze to nie pamiętam ile zapłaciłam.
Obecnie kolor mam swój naturalny, włosy do ramion...i jedyne co tam robię raz na m-c to podcinanie grzywki i końcówek...ewentualnie jakieś czesanie na wesele... Proponuję zadzwonić i spyt. Nr: 15/ 642-62-25. Jedna rada...proś właścicielkę, P. Grażynę i z Nią jak coś umów się na pasemka... Nie mam nic do innych osób tam pracujących...ale zawsze czesała mnie własnie ONA i nie mogę powiedzieć na prawdę nic złego..na efekt końcowy. Pozdrawiam Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
jula86 dzieki bardzo za info,tak wlasnie myslalam do 70zl pasemka zrobic
|
|
|
|
Ja zawsze umawiam się jako pierwsza, zawsze lepszy efekt
|
|
|
|
|
jula a Ty masz dlugie czy krotkie wlosy? Nie wiem od czego to zalezy ze jeden fryzjer wezmie stowe a drugi 70zl
|
|
|
|
Bladir - polecasz salon, w którym 3 lata temu malowałaś włosy i podcinasz tylko grzywkę i końcówki to nie dziwne, że tanio i dobrze Długosc moich włosów około 22 cm A nie myślałaś sama sobie ich pomalować na jeden kolor?? Ja miałam pasemka, wczoraj sobie sama pofarbowałam i ciekawie mi to wyszło ;) dalej jakbym miała pasemka
|
|
|
|
|
Jestem stała klientką tego salonu jednak
ostatnie zabiegi koloryzujące włosów robiłam tam z 3 lata temu...Od ostatniego koloryzowania włosów nie robię z nimi nic poza ich podcinaniem a to tylko i wyłącznie z powodu wielkiej niechęci do odrostów...i osłabiania włosów tymi ciągłymi zabiegami. Mam teraz swój naturalny kolorek...i można powiedzieć, ze zdrowsze włosy...bo nie osłabione przez te wszystkie zabiegi. Poza podcinaniem końcówek czy grzywki...korzystam z tego salonu gdy mam jakieś wesele i potrzebuję coś zrobić z włosami. Znam dobrze ten salon...i osoby tam pracujące. Zawsze jest miło, kulturalnie..bez żadnych problemów. Zawsze przed wizytą umawiam się z P. Grażyną...na określoną godzinę..bo wiem i widzę (jak tam jestem), że ma ruch w interesie..a to raczej świadczy o jednym.. Co się tyczy ceny...ta tamten okres czasu kwota jaka płaciłam za pasemka czy za koloryzację nie wydawała mi się aż tak dołująca mój portfel..i tak tam zostałam )))) Tyle mogę pomóc... Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
A nie myślałaś sama sobie ich pomalować na jeden kolor?? Ja miałam pasemka, wczoraj sobie sama pofarbowałam i ciekawie mi to wyszło ;) dalej jakbym miała pasemka
Czasami mam ochotę coś pokombinować z kolorami...ale wystarczy tylko, że przypomnę sobie o tej "walce" z odrostami, o tym, że co m-c trzeba będzie "kryć" je..i również o tym, że potrzeba masy czasu aby powrócić do stanu z przed... wówczas przechodzi mi wszelkie kolorowe szaleństwo w głowie. W dodatku mam słabe włosy... i odkąd zaczęłam je koloryzować..zaczęły one tracić swój blask, objętość itd. Teraz rosną sobie w spokoju. Funduję im podcinanie co jakiś czas..grzywkę podcinam co m-c. Wiąże na co dzień je w gumkę a na potrzeby imprezy weselnej czy innej...korzystam z fryzjera. Długość moich włosów to okolice 25-30 cm. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Hej dziewczyny Ja juz morduje moje wlosy pasemkami ze trzy lataKiedys malowalam je na ciemno, oj dlugo sie nameczylam zeby pozniej powrocic do naturalnych wlosow.I dlatego zrobilam pasemka aby pozbyc sie tej okrutnej farby.W ciemnych wlosach mi nieladnie i chyba bede skazana na blond,choc mi sie juz dawno znudzil.
|
|
|
|
Ja polecam salon Wenus na białych blokach na Jana Pawła II 13 (salon od strony podworka) - za pasemka i obciecie wlosow 55-70 zł ( w zaleznosci jakie mam dllugie) ale ja jestem stala klientka wiec moze i mam taniej choc nie wiem trzeba podejsc i popytac ;) Ja chodze do Pani Agnieszki -- polecam
|
|
|
|
|
kropka dzieki za info A jestes zadowolona z pasemek? Ja przez 4 lata chodzilam do jednego fryzjera i przy dlugich wlosach zawsze placilam 90zl-pasemka+podciecie wlosow,a ostatnio na swietach scielam wlosy i za same pasemka zawolala stowe Wedlug mnie za taka usluge to jest stanowczo za duzo. Dlatego podziekuje mojej fryzjerce,skoro gdzie indziej mozna zrobic duzo taniej a zaoszczedzone pieniazki wydac na cos innego
|
|
|
|
Jestem zadowolona chodzę już od 7 lat do tej samej fryzjerki
|
|
|
|
|
na ul metalowców tam gdzie były kiedyś butiki koło sklepu mathias jest taki mały salonik fryzjerski tam pani małgosia robi cuda za niewielkie pieniądze ostatni raz robiłam pasemka w listopadzie ;mycie głowy + odżywki + ścinanie + pasemka =50zł robię tam włosy już kilka lat i zawsze jestem zadowolona .jest tam jeszcze jedna pani co do której nie mam zdania nigdy mnie nie czesała
beza |
|
|
|
|
annakul nie wiesz moze jak nazywa sie ten zakład fryzjerski? Nie orientuje sie zabardzo w ktorym jest to miejscu 50zl to strasznie malutko,ale ja wczesniej przeplacalam
|
|
|
|
CYTAT na ul metalowców tam gdzie były kiedyś butiki koło sklepu mathias jest taki mały salonik fryzjerski tam pani małgosia robi cuda za niewielkie pieniądze ostatni raz robiłam pasemka w listopadzie ;mycie głowy + odżywki + ścinanie + pasemka =50zł robię tam włosy już kilka lat i zawsze jestem zadowolona .jest tam jeszcze jedna pani co do której nie mam zdania nigdy mnie nie czesała Salon Fryzjerski Damsko-Męski ul.Metalowców 12 tel.15 642 64 03 prosić o Gosie szczupła blondynka. |
|
|
|
|
Ja dla odmiany polecam na głowie, bo niżej trendy jest skin lub irokez!
|
|
|
|
|
Wielkie dzięki dcb
|
|
|
|
Metalowców to następna(równoległa)ulica do Ofiar Katynia.Jak jedziesz w stronę huty od Jubilatu to pierwsza uliczka za rondem w lewo.Jedziesz ciut dalej w bloki i jest.
|
|
|
|
|
ja polecam Studio Modnej Fryzury na Wojska Polskiego. Jest w tym budynku co bank PKO i Bushido. Obie panie są rewelacyjne, ale ja zasze chodzę do Sylwii.
|
|
|
|
|
Ja malowałam, robiłam pasemka itd na Energetyków w salonie " U Asi", cena przystępna ok 70/80 zł za długie i gęste włosy ;-) także proponuje sobie zadzwonić i się dokładnie dowiedzieć
|
|
|
|
|
Dzastinka86 a ile bierze za pasemka ta Sylwia ze Studia Modnej Fryzury?
|