|
|
|
no padł padł.. ładował sie 3 godziny i yaris odpalił po chwili kręcenia
ja audi musiałem tak umyć po krakowie bo było całe białe z tej soli drogowej! teraz wygląda nawet nawet. :) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
Dodoaj że audi stoi w garażu xD a w yarku to masz aku No Name jak mój w Roverku :p więc nie ma co się dziwić że po nocy nie chce jechać ;)
Po Prostu ja http://www.maxmodels.pl/vinix.html Usługi fotograficzne: -Chrzciny -Imprezy Okolicznościowe -Osiemnastki -Sesje zdjęciowe (Wyłącznie Pań) Kontakt PW ;) Zapraszam. |
|
|
|
|
Ja wczoraj w południe kijanke umyłem na samoobsłudze i koło centrum za 5taka efekt super. Przez dzień na śłońcu podeschło. Sporo aut ludzie myli
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Że co? Bo chyba śpię... |
|
|
|
|
A to dla zwolenników verwy. foto z wawy.. przy minus 15
Jadeit a to że do słońca lód zszedł i auto czyściutkie "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Dodoaj że audi stoi w garażu xD a w yarku to masz aku No Name jak mój w Roverku :p więc nie ma co się dziwić że po nocy nie chce jechać ;) Dzisiaj będzie odwrotnie!!! yaris nocuje w garażu audi pod chmurką w audi też mam akumulator no name.. :((( A z tą vervą to niezle niezle.. mam nadzieję że gold i dynamic tak nie robi :) |
|
|
|
|
Takie własnie jest to zimowe paliwko
Pic na wodę. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Więc panowie tak jak pisałem wcześniej, te opinie o orlenowskiej ropie słyszałem już ponad tydzień wstecz - że jest lipna, i wychodzi na to, że jednak jest to prawda.
Ja leje na lotosie, dzisiaj autko "zagadało" ładnie, zrobiłem traske i jest ok. A tak z ciekawości powiem, że godzinke temu za Rzeszowem było prawie tyle co u nas nad ranem. My nie mamy źle. |
|
|
|
|
Nie wiem ile dzisiaj rano było mrozu bo sobie dłużej pospałem, ale mój diesel dzisiaj bardzo ciężko kręcił i w końcu zagadał.
|
|
|
|
|
o 4;30 nad ranem było dokładnie -23 stopnie
:) |
|
|
|
|
U mnie tak po 6:00 było -23 i furka zapaliła bez problemu
|
|
|
|
|
O północy jechałem i było 22.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak o 12 (godzinę temu) go nękałem to było -6 na słońcu. Znów miał problemy z utrzymaniem obrotów ale po kilku, tym razem max 5 próbach zaskoczył i jeździ.
//moderowano/ -zubrstw - pisz na temat "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Czyli tego mrozu trochę było dzisiaj. Według prognoz jeszcze 2 zimne nocki nas czekają, później ma być lepiej.
|
|