|
|
|
I tu widac wysoki poziom użytkiowników stalowegomiasta. Statystyki mówia że co 5 zdający zdaje za 1 razem, a tu sami tacy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
z motosu dobry jest WIESIEK FIGAT polecam ma podejscie do ludzi ktos jak u niego jezdził to wie ze spoko gosciu i przewaznie zdaja u niego za 1 lub max 2 razem wiec jest godny polecenia
|
|
|
|
|
POIGNANT, wez przestan z tym idiotą....nie zdalem 3 jezdzac u niego. Jest chamski i pali papierosy w aucie co swiadczy o braku kultury.....nic juz nie pisz na jego temat, nie ponos mi cisnienia
|
|
|
|
|
ja z motosu byłam u marcina siwak zdałam za 1 razem ale to chyba przypadek
... |
|
|
|
|
CYTAT ja z motosu byłam u marcina siwak zdałam za 1 razem ale to chyba przypadek haha swietne podsumowanie umiejetności instruktora co do uczenia ;d a tak serio? |
|
|
|
|
ja jeździłam z p. Romanem Szypurą z rotransu i byłam zadowolona. Cierpliwy, skuteczny Co prawda było to wieki temu;)ale mysle, że nic sie nie zmieniło i dalej jest dobrym instruktorem (nawet lepszym, bo w koncu bogatszym o kilka lat doswiadczenia;)
-narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
prawko na kat. C ???
|
|
|
|
|
ile może kosztować prawko na kat. C ???
|
|
|
|
|
2000+, badania ok 160zł, egz 185, świadectwo kwalifikacji 3000+.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kłamstewka.. Jeśli chcesz zdać prawko to nigdy nie wybieraj się do wyżej wymienionego pana ;) A co miałaś konkretnego na myśli? Wychodzi na to, że będę miała z nim jazdy i zależy mi na opinii innych kursantów Zapałko i jak tam kurs? Zdałaś? Jak się jeździ/jeździło? |
|
|
|
|
Bez większych zastrzeżeń a zaintersowany(a) kursem u w/w instruktora czy juz klamka zapadła?
|
|
|
|
|
Jak narazie jestem zainteresowana a na kurs wybieram się w maju ;) A zdawałas juz egzamin?
|
|