|
|
|
Witam
Czy ktoś wie jaka jest cena Marlboro czerwonych za karton ? I gdzie najtaniej je kupie w Stw. ? Dziękuję i Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lis 2010r. Skąd: z nienacka ;) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapewne wszedzie jest taka sama cena badz podobna, ale mozesz podjechac na Halmar tam na Giełde tych owoców i jak wjedziesz brama to na wprosto do samego końca jedziesz i masz Hurtownie papierosow
|
|
|
|
|
Ja place $47 za karton,ale to sa orginalne no i w US! Pozdrawiam ! ;)
|
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kidy jeszcze paliłem fajki kupowałem w kolekturze Toto przy ul. Orzeszkowej - tam były (są) najtańsze papierosy w detalu.
Cudny Lolo |
|
|
|
|
W paryskim tabacu za karton trzeba zaplacic okolo 63euro, a jak chcesz taniej to szwajory na barbesie sprzedaja po 50euro. Chodza i wrzeszcza MALBORO! MALBORO!
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
No to z tego co widzę to chyba Irlandia bije wszystkich na głowę z cenami 9,35 e krajowe chodziły ... Po połowie (42-47 e)
CYTAT (Mattoni ) Ja place $47 za karton,ale to sa orginalne no i w US! Pozdrawiam ! ;) Pogrzeb w necie ja 6 lat temu gdy w N.J stały po chyba 7$ płaciłem w necie 3,5$ max chyba dziesięć kartonów na miesiąc można było zakupić ... Kolega jeżdżący "trokiem" wspominał że jadąc w którymś ze stanów były nawet i po 3 $ fajki teraz już wszędzie kosztują tyle samo ja kupowałem na halmarze i na rynku teraz gdy biorę ze 4 kartony to dorzucają gratis zapalniczkę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|