|
|
|
witam zastanawiam się czy w stalowej woli mozna gdzieś zrobić dredy lub warkoczyki czy wogóle teraz jest to modne co sądzicie?pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dready! Jak chcesz mieć coś na głowie, to wypadałoby znać poprawną nazwę.
Btw, robienie czegoś, bo to jest modne jest po prostu żałosne. ;] No i dreadów nie pozbędziesz się z dnia na dzień, to poważna decyzja, więc warto się nad tym dłużej zastanowić (z resztą trzeba o nie dbać, dokręcać). Warkoczyki rozpleciesz, a dredziochy? No i z tego, co się orientuję, to nikt obecnie ich nie robi, wszyscy powyjeżdżali. Ostrzegam tylko przed wyborem bardzo tanich ofert, typu 70-100zł za całą głowę, możesz się ostro przejechać (trafiasz na osobę bez doświadczenia, z małym pojęciem o tym, która nawet ścieżek ci dobrze nie zrobi, a później pójdziesz do fachowca i może się okazać, że tych kiepsko zrobionych dredziochów nie da się odratować i trzeba włosy ściąć). Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
CYTAT witam zastanawiam się czy w stalowej woli mozna gdzieś zrobić dredy lub warkoczyki czy wogóle teraz jest to modne co sądzicie?pozdrawiam Z TEGO CO WIEM I SLYSZALAM TAKIE COS MA BYC W KSIEZYCOWYM DAY SPA TAM POPYTAJ //moderowano A bez CAPSLOCKA to się nie da ?? |
|