|
|
|
Część naszego społeczenstwa sie wycwaniła i za usługi wcale płacic nie chce a w dodatku wymysla własne fanaberie jak walczyc tym procederem- dla przykładu - nie zapłace bo nie mam bo świeta blisko lub mam kogoś bliskiego w szpitalu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Umowa. To może ochronić usługodawce i usługobiorce.
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
I to dochodzimy do meritum.
Firma x robi usługe. No ale cfaniak szef nie chce płacić podatku i mówi dogadamy się będzie taniej bez rachunku... Nie ma rachunku - nie ma umowy... Gorzej jak cfaniak trafi na cfaniaka i nie ma żadnej podkładki jak wyegzekwowac kasę. Lepiej zarobić mniej płacać podatki ale wsio robić na umowach i wtedy mamy podkładke do ściągania wierzytelności "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT I to dochodzimy do meritum. ... cwaniak szef ... cwaniak trafi na cwaniaka.... Moderowałem!!! Cha cha!! I tak mnie zaraz usuną... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Moderowałem!!! ha ha!! I tak mnie zaraz usuną... A teraz ja Cię zmoderowałam Znasz się na onomatopei ?? Zatańczymy cha-chę ? |
|
|
|
|
jusek teoria upadła
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
[/cytat]
A teraz ja Cię zmoderowałam Znasz się na onomatopei ?? Zatańczymy cha-chę ? [/cytat] A co ma onomatopeja do tej dyskusji? |
|
|
|
|
Malutka,a tyle ma co i większość postów w tym temacie
Mam Ci coś jeszcze wytłumaczyć?Czegoś nie zrozumiałaś? Ps. Ja swoją płatność bardzo szybko wyegzekwowałam i to tutaj na SM |
|
|
|
|
Myslałam że ma jakieś bardzo istotne znaczenie w sposobie egzekwowania płatności
|
|
|
|
|
Opisywać na forum takie przypadki - przynajmniej ku przestrodze innym.
Kilka wątków na forum już jest: - Gawo - Art-Gab - Sonika, PrintX |
|