Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czy wie gdzie jest teraz zakład fryzjerski który był około 10 lat temu koło piekarni joahim bo zona poszukuje tej fryzjerki.Poniewaz była zadowolona z jej usług.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Żona około 10 lat nie była u fryzjera i nagle przypomniała sobie,że pasowałoby może pójść? A poznałaby tą fryzjerkę po twarzy czy raczej
po stylu trzymania nożyczek? Oby znalazła tą osobę ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro przez 10 lat tam nie była, może warto pójść pod piekarnie i sprawdzić. Dziwi mnie natomiast dlaczego przez całą dekadę nie wysłałeś starej na zmianę fryzury. Areszt domowy jej zrobiłeś, a teraz za dobre sprawowanie chcesz zmienić jej image? A może Ty też dziś rano zapytałeś ją: "Kochanie, nie widziałaś mojego obcinacza do paznokci? 10 lat temu zostawiłem go w łazience."
I druga sprawa: Joachim to jest Brudziński albo Lelewel. A właściciel piekarni to Jochim. //moderator ( gall anonim normalnie) czy Ty musisz pisać takie bzdurne, niezwiązane z tematem POSTY ?! To kolejny już ... |
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Żona moja owszem była u fryzjera i jest co miesiac,tylko chodzi jej o ta fryzjerke a jezeli niewiecie to wogule niewypowiadajcie sie na forum ja zadałem pytanie czy wiecie ale jak niewiecei wiec odpisójcie.
|
|
|
![]() |
|
Ajć, to bolało!!!
A słownik ortograficzny w rękach miałeś przez ostatnie lata?? Czy też nie możesz go odnaleźć ![]() Wiesz chociaż jak ta fryzjerka się nazywa (nazywała?) |
|
|
![]() |
|
Małgorzata E. Obecnie przebywa w Lubaczowie.
Poignant: wogule, odpisójcie, niewiecie, niewypowiadajcie - pisze się trochę inaczej. Moderator: niezwiązane - j.w. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
na jakiej ulicy Heaven?
|
|
|
![]() |
|
Tego nie wiem. Nie jeżdże tam do fryzjera.
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tego nie wiem. Nie jeżdże tam do fryzjera. szkoda, najwyżej przejadę się tam, poszukam... popytam. Powinni znać, Lubaczów to nie NYC. wezmę namiary gdybyś chciał się "opędzlować" ![]() poproszę żeby wróciła, bo tu widać ludzie latami bez ingerencji nożyczek na łbie czekają |
|