|
|
|
Witam, zakupiłam ostanio sukienkę w kolorze fioletowym i zastanawiam się jaki kolor butów do niej dobrać żeby ją troszke rozjaśnić. Co sądzicie o kolorze nude? czy może inny kolor byłby lepszy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W kolorze nude bedą extra wygladały
|
|
|
|
|
Myślę ,że kolor nude będzie jak najbardziej odpowiedni .Zawsze możesz też postawić na srebro, które praktycznie sprawdza się w każdym wypadku ;)Chyba ,że należysz do odważnych to proponuje przełamać klasykę i wybrać czerwień ale wtedy z dodatkami radziłabym nie przesadzać
|
|
|
|
|
CYTAT Myślę ,że kolor nude będzie jak najbardziej odpowiedni .Zawsze możesz też postawić na srebro, które praktycznie sprawdza się w każdym wypadku ;)Chyba ,że należysz do odważnych to proponuje przełamać klasykę i wybrać czerwień ale wtedy z dodatkami radziłabym nie przesadzać Nude pasuje do wszystkiego, więc pewnie że tak;) srebro moim zdaniem może wyglądac nieco tandetnie aczkolwiek jest to już kwestia gustu. Czerwień? może i, ale czerwień raczej nie rozjaśni fioletowej sukienki;) To jeszcze zależne jest od tego w jakim odcieniu jest ten fiolet;p |
|
|
|
|
Ja podałam luźne propozycje autorka wątku musi sama zadecydować Wszystko to kwestia gustu tak jak wspomniałas pozdrawiam!
|
|
|
|
|
srebro. bialy. czarny. zalezy od dodatkow.
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
To jest ten model sukienki, kolor jest mniej wiecej taki sam jak w okienku
http://alleg(...)644.html |
|
|
|
|
Ta sukienka jest piękna (aż nabrałam na nią ochoty). Rzeczywiście nude chyba najlepszy do tego fioletu (ja bym właśnie tak rozjaśniała). Jak układa się kiecka na sylwetce?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Sukienka jest ładna ale prawdę mówiąc niezbyt byłam zadowolona tym jak sie układa na sylwetce, szczególnie przy dekolcie, wprowadziłam w niej parę poprawek i już nabrała fadniejszego kształtu.
|
|
|
|
|
ja bym dała jakieś ładne dodatki w kolorze camel czyli cos z pomarańczu albo zupełnie naturalna skóra
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
ja bym dała jakieś ładne dodatki w kolorze camel czyli cos z pomarańczu albo zupełnie naturalna skóra
|
|
|
|
ooo aż dwa razy?
|
|
|
|
sukienka rzeczywiścia ładniutka. Nude będzie pasował idealnie ;)
|
|
|
|
|
a jakie są dodatki/torebka?
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
Jeszcze nie mam wybranych dodatków, a może ma ktoś jakiś pomysł? czy dobrać dodatki pod kolor butów (jak to zwykle robię)czy wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
|
wiem że chcesz rozjaśnić , ale ja bym wybrała czarne szpilki, platformy , czarna kopertówka jakaś prostokątna i można kupić w Boxie w City takie grona korali ;D np jakieś czarne z innym kolorem ? czy już jak kto woli ;-) lub zamiast korali jakaś wyrazista bransoletka ?
|
|
|
|
|
Sukienka jest na tyle wyrazista, że nie ma sensu przesadzać z dodatkami. Wybrałabym delikatną bransoletkę np z pereł i jasną kopertówkę. Oczywiście jeśli zdecydowałaś się na buty w kolorze nude
|
|