|
|
|
Odmieńcu, nie wyglądasz mi na pianistę
Btw. po obwodnicy biegasz ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smiac mi sie chce gdy piszecie o zarobkach Chinczykow. Minimalna krajowa w Panstwie Srodka to 400 dolarów , inżynier po studiach zarabia w okolicach 3 tysiecy dolarow , by po 5 latach miec 2 razy więcej .
O ile w Polsce luksusowe auto to 10 letnie Audi A4 to w Chinach robi się zamówienia super bogate wersje tj. na równi z wersjami amerykanskimi a znacznie lepsze niz na rynek Europy Wschodniej. Dobra luksusowe znikają tam jak swieże pieczywo i pewnie za 5 lat Polacy będą masowo wyjeżdżać do pracy do Chin . Już teraz są oferty dla gosposi - 10 tysięcy złoty miesięcznie + darmowny nocleg i dobrowolna nauka kantonskiego . |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Odmieńcu, nie wyglądasz mi na pianistę Btw. po obwodnicy biegasz ?? może nie wyglądam, ale mam wyjątkowy atrybut pianisty - dłonie a w szczególności palce - czy Ty wiesz kobieto czego można nimi dokonać ?? ) pytanie o bieganie to serio serio ? |
|
|
|
|
Domyślam się czego można dotykać paluszkami,np.przy użyciu papieru toaletowego no ale nie o tym mowa
Nie,nie pobiegam z Tobą, bo właśnie wyjeżdżam do Chin na kontrakt za dziesięć tysi Żegnaj, a mogło być tak przyjemnie razem się spocić |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja nie używam
od urodzenia lubię mieć bezpośredni kontakt z tzw. naturą ale dla gości i na specjalne okazje mam zapraszam po powrocie z chin, pół roleczki pozwolę zużyć. |
|