|
|
|
czy ktoś wie jak wygląda rozmowa oceniająca w tesco i jakie zadają pytania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehe, dobre. Napisz na PW u którego nieroba robisz to powiem Ci co i jak. No chyba że jesteś już kierownikiem (nierobem) to masz nieciekawie :p
|
|
|
|
|
niestety jestem tylko zwykłym pracownikiem i właśnie mam mieć pierwszą rozmowe oceniającą dlatego pytam!Jeśli wiesz jak wygląda taka rozmowa to napisz.
|
|
|
|
|
za 1200 zł na ręke i jeszcze rozmowy oceniające ! masakra !! !! !!
|
|
|
|
|
1200zł na ręke nikt nie ma takiej stawki bo nikt nie ma całego etatu! Zarabiamy połowę mniej a zapieprzamy jaki murzyni.
|
|
|
|
|
zooooska to ile godzin dziennie pracujesz?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
8 godzin czasem nawet 10
|
|
|
|
|
CYTAT 8 godzin czasem nawet 10 Tak tak, tylko dodaj jeszcze ile masz dni wolnych w miesiącu, jak jesteś na pół etatu. Bo po 8, 10 godzin nie pracujesz przecież codziennie! Albo trzeba było od razu napisać, że przychodzisz 2 dni w tygodniu po 8 lub 10 godzin i "zapieprzasz jak murzyn"
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
mam 3 dni wolne w tygodniu reszte pracuje oczywiście soboty i niedziele także.
|
|
|
|
|
Jak to jest do udowodnienia ---> kierunek pip Tarnobrzeg Plac Bartosza Głowackiego bo raczej taka praca wykracza poza KP. Nie ma co się pier.... z pracodawcami! miałem jednego takiego tylko że mając umowę o pracę frajer nie płacił pensji! zdecydowałem w 1 dniu --> zwolnienie PIP i wypłacił szybciutko. Szukałem pracy ok 2 tyg. i nie żałuje tego co zrobiłem! od zapieprzania są roboty a ludzie od pracy!
|
|
|
|
|
Myślałam o tym tyle że ja lubie swoją pracę , poza tym nie o tym był temat ile pracuje tylko jak wygląda rozmowa oceniajaca.
|
|
|
|
|
POWODZENIA!
|
|
|
|
|
Dziewczyna chce utrzymać pracę,a nie ją otrzymać.
Widzę prawiczku,że Twe marzenia senne przywędrowały za Tobą, tu na forum |
|
|
|
|
Ale dajecie ale to chyba inna gadka oceniajaca niz egzamin na prawo jazdy
|
|
Dołączył: 27 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jeżeli podoba Ci się praca i uważasz że dobrze ją wykonujesz powinnaś twardo postawić warunki,a mianowicie wchodzisz do kierownika i mówisz prosto z mostu:
1: Panie kierowniku jestem zmuszona zażądać podwyżki ponieważ bardzo poważnie interesują się moją osobą trzy firmy 2: szef najpewniej zaniepokojony możliwością utraty dobrego pracownika będzie zmuszony zapytać " jakie to firmy" 3: wtedy mu zdecydowanie powiedz: PEC Gazownia Zakład Energetyczny killer |
|