|
|
|
Napiszcie mi swoje opinie o chirurgu piotrze niedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mama mojej znajomej była u tego lekarza z dosyć poważnym problemem. Od razu utrafił jej leki (chociaż inni lekarze mieli z tym duży problem). Bardzo go sobie chwaliła za wiedzę medyczną ale także i za podejście do pajcentów. Jednak najlepiej przekonać się osobiście bo wiesz jak to jest na forum: jeden napisze dobrze o lekarzu a drugiemu byle co się nie spodoba i napisze o nim złą opinię. Tu masz jego stronę w necie http://piotrniedziela.pl/
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
ja też byłam z problemami proktologicznymi u niego, nawet podobny temat założyłam, ale nie mogę znaleźć;/ a lekarz fajny;)
|
|
|
|
|
O tym że jest dobry świadczą długie do Niego kolejki już od kilkudziesięciu lat. Jest to chirurg naczyniowy. Mnie pomógł. Trzeba się koniecznie do niego wybrać tylko że wcześniej trzeba się zarejestrować, na ten stacjonarny numer telefonu. Planowo przyjmuje w 2,3, 4 sobotę miesiąca. Często jest też w inne dni.
|
|
|
|
|
Wiecie ile kosztuje wizyta u niego i jakie badania wykonuje i w jakiej cenie ?
|
|
|
|
|
chyba 80 zł, juz nie pamietam..
|
|
|
|
|
A leki jakie wypisuje z tych refundowanych czy droższe lub tańsze ?
|
|
|
|
|
Dobry lekarz i mile podejcie do pacjenta. A jezeli o leki chodzi to czesto tez pyta czy drozsze czy tansze przepisac.
|
|
|
|
|
Bardzo dobry lekarz sama się u niego leczę już prawie od dwóch lat.Wizyta u niego odkąd do niego chodzę kosztuje 70zł a leki nie czarujmy się na krążenie niestety do tanich nie należą i wszystkie są na 100%ale raczej jak dotychczas mi przepisywał z tych raczej tańszych.Pozdrawiam
|
|