|
|
|
Poszukuje solidnego i kompetentnego korepetytora z matematyki na poziomie szkoły średniej - przygotowanie do matury
Oczywiście ze Stalowej Woli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A matura kiedy? W tym roku?
|
|
|
|
|
tak, w tym roku, zostało niewiele czasu, ale myślę ze na powtorkę jeszcze nie jest za późno : )
|
|
|
|
|
northern_petrol drwisz czy się pytasz? może zapałka jest dobry z matematyki i nawet kilka miesięcy mu wystarczy aby przypomnieć kilka istotnych rzeczy, a jeśli teraz dopiero sobie przypomniał to lepiej późno niż wcale
|
|
|
|
|
Skad to chore zalozenie, ze drwie?
Jezeli ktos jest dobry z matmy na poziomie szkoly sredniej, i chce tylko przeprowadzic "powtorke", to nie potrzebuje ZADNEGO korepetytora, tylko zbior zadan. Jezeli natomiast ktos liczy na prawdziwe korepetycje do matury, to lepiej niech sie przygotuje na duzo pracy i konkretne koszty... Ja odpadam, no chyba ze zapalka zdecyduje sie przyjezdzac do Rzeszowa ;) Anyway, POWODZENIA |
|
|
|
|
czekam na konkretne propozycje, moze ktoś miał korki z jakims solidnym korepetytorem, słyszał o kimś, info mile widziene, to pilne!
|
|
|
|
|
Ponawiam pytanie !
|
|
|
|
|
Ja chętnie udzielę korków z matmy, co prawda jestem absolwentem Finansów i rachunkowości a nie matmy ale miałem z matury 86% chyba nieźle (6 lat temu) tak żeby sobie dorobić ale raczej w weekendy.
wiadomo matura z matmy obowiązkowa teraz haah goglede_(at)_gmail.com |
|