|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli można odbyć wakacyjne praktyki studenckie? Parzenie kawy odpada. Przyglądanie się pracy innych to też strata czasu. Liczę na ambitne praktyki, gdzie można się czegoś nauczyć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co studiujesz? Co Cie interesuje? |
|
|
|
|
też z ciekawości zapytam co studiujesz i gdzie?
|
|
|
|
|
Praktyki studenckie ...
Czy trzeba kogoś z uprawnieniami, pod którego okiem te praktyki się mają odbyć ? |
|
|
|
|
Jeśli studiujesz na polibudzie to napewno praktyk w banku odbywać nie będziesz... łatwiej będzie jeśli dowiemy się co studiujesz.
|
|
|
|
|
W sumie też mogę się podpiąć pod pytanie. Interesuje mnie branża turystyczna/gastronomiczna/hotelarska. ;)
Ktoś coś polecić może? Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
CYTAT W sumie też mogę się podpiąć pod pytanie. Interesuje mnie branża turystyczna/gastronomiczna/hotelarska. ;) Ktoś coś polecić może? Turystyczna: jako ze wiele zabytkow nie ma to moze biura turystyczne. Gastronimoczna: resteuracje Marcato, Roma. Hotelarska: hotel Hutnik, Stal. To sa propozycje z samej stalowej. W nisku tez jakas knajpka znajdzie. |
|
|
|
|
Szczerze mówiąc chodziło mi o dokładniejsze wypowiedzi, bo oczywistym jest, że branża hotelarska to hotele typu Stal.
Liczyłam bardziej na podanie konkretnych miejsc i opinii typu "idź do *** bo mój znajomy tam praktykował i sobie chwalił" albo "w ### nic cię nie podszkolą, unikaj tego miejsca". Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
CYTAT Szczerze mówiąc chodziło mi o dokładniejsze wypowiedz To może trzeba było od razu sprecyzować swoje pytanie ? |
|
|
|
|
Chmurka ja mogę Ci tylko powiedzieć, że branża turystyczna w tym mieście kuleje. I omijaj Sezam szerokim łukiem, nic się nie nauczysz i dobrze Ci tam nie będzie.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Moja wypowiedź była precyzyjna. Tylko założenia zbyt wielkie, bo myślałam, że pisząc dane branże oczywistym będzie, że znam lokale zajmujące się nimi, a pytam o dokładne miejsca.
Takie trochę odwracanie kota ogonem, bo głupia ja nie jestem ;) Madzik, dzięki za informacje ; ) jakoś nigdy do sezamu mnie nie ciągnęło i bardziej uważałam to miejsce za 'ostatnią deskę ratunku', jakby nie chcieli mnie gdzie indziej. Ogólnie weselny klimat, jaki tam panuje (praktyki mają się odbyć po sesji, więc biorę go pod uwagę) sprzyja natężeniu muzyki, której wprost nienawidzę, więc nie mogłabym pracować w takich warunkach ; ) Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|