|
|
|
Witam, popszukuje zajec fitness, na które mozna uczeszczac po uiszczeniu opłaty w wysokosci kilku złotych, gdyz pozostała czesc jest dofinansowywana. Wiem, ze w Lipie odbywaja sie takie zajecia, ale to dosc daleko, moze ktos wie gdzie odbywaja sie takie zajecia troche blizej stalowej lub w jej okolicach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A nie lepiej posiedzieć jeszcze w domu i poczekać aż będą całkiem za darmo. Albo poczekać na taki fitness, ze jeszcze Tobie będą dopłacać za to że ćwiczysz?
|
|
|
|
|
o ile mi wiadomo to można uczęszczać na zajęcia dofinansowywane np z UE więc o co Ci chodzi? że tobie nie chce się ruszyć czterech liter to nie znaczy że inni też siedzą całe życie przed komputerem albo przed TV i w bezsensowny sposó tracą swój czas... Pomyśl 100 razy zanim coś napiszesz. A swoją drogą to dobrze że są takie zajęcia, zawsze to lepiej wydać pare złotych niż 100 zł na karnet miesięczny... ;)Tak tak !! Słyszysz?
|
|
|
|
|
Karino, pragnę Cię uświadomić, że Unia Europejska nie dofinansowuje tego typu zajęć. Ruszanie dupą w rytm muzyki jest pewnego rodzaju luksusem podobnie jak lot balonem czy wizyta w agencji towarzyskiej. Nie wiem od kogo dostałaś takie informacje, zakładam że od kogoś równie zorientowanego jak i Ty. UE nie jest od sponsoringu przyjemności, dofinansowania przeznacza na bardziej potrzebne projekty typu inwestycje komunikacyjne, rozwój dzieci i młodzieży, pomoc ubogim. Jeśli natomiast Twoja dupa rośnie w zbyt szybkim tempie - wydaj tą stówkę i idź pokicać. I nie błaźnij się tu szukając fitnessu za "pare złotych".
|
|
|
|
|
Karina? Fitness sponsorowany przez UE-o tym słyszałaś, a nie masz jakichś informacji,czy Unia nie chciałaby mi dorzucić do wycieczki na Arubę? Poleciałabym z rodziną za parę groszy-to tylko cztery osoby
ps.W ostateczności Majorką nie pogardzę,ale mój warunek - All Inclusive. Luk, ja biedna jestem, to się kwalifikuję . |
|
|
|
|
Ruszanie dupą w rytm muzyki jest pewnego rodzaju luksusem podobnie jak lot balonem czy wizyta w agencji towarzyskiej
i kalorie uciekają a kasa zostaje w kieszeni. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Dlatego lepiej wejść w ogłoszenia, jest duża ilość sponsorowanych ćwiczeń, przyjemne z pożytecznym
|
|
|
|
|
Chcesz poćwiczyć, a nie stać Cię na zajęcia w klubie, ćwicz w domu, jest mnóstwo filmików z fitnessem i aero w sieci, wystarczą chęci.
A to w Lipie to nie jest przypadkiem jakieś gminne? Wieś dostaje pieniądze z gminy(chyba) (możliwe, że z UE) i mogą je sobie zagospodarować jak chcą, np. dokładając do różnych zajęć rozwojowych, fitnessu mieszkańcom wsi - w mojej wiosce był podobny pomysł. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Tak Madzik, o takie właśnie zajęcia mi chodzi - DOFINANSOWYWANE Z EU ! może ktoś wie, gdzie takie właśnie zajęcia się jeszcze odbywają oprócz Lipy? Słyszałam że w Stw w jakiejś szkole, tylko gdzie? Ja w przeciwieńswie do innych korzystam z różnych zajęć, które są dofinansowywane, bo jestem zdania, że jak dają to trzeba brać ;) a inni, którzy uważają że jest inaczej to może niech się nie odzywają, bo pytanie początkowe było takie: Gdzie są takie zajęcia, a nie czy warto na takiego typu zajęcia chodzić ;)
|
|
|
|
|
Karina55 wysłałam Ci wiadomość na priv;)
|
|