|
|
|
Witam,
Polećcie proszę fajne miejsce w centrum na piwo, niekoniecznie z jedzeniem, mogą być przegryzki. pozdr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam rozwadowska9 piwko jest i przegryzka też taka żywa.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam rozwadowska9 piwko jest i przegryzka też taka żywa. A przypadkiem nie rozbudowują tego przybytku uciech? Coś mi się plac budowy rzucił w oczy. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Witam, Polećcie proszę ciekawe miejsce na piwo, Półka w drzwiach lodówki życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Dzięki za pomoc, pomogliście jak nikt.Zapowiada sie fajny wieczor.
Jednak wybiorę coś bardziej konwencjonalnego niż studio masażu lub lodówkę.. |
|
|
|
|
Billa. Muzyka nie ogłupia, małolat mało, bo dowody sprawdzają często, knajpa ma swój klimat. ;)
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
CYTAT Billa. Muzyka nie ogłupia, małolat mało, bo dowody sprawdzają często, knajpa ma swój klimat. ;) Nie zgodzę się z Tobą, że mało małolat jest. Ostatnio właśnie na week coraz więcej się ich tam przewija. Billa ma swój klimat, stałych bywalców. Swego czasu często tam przebywałam, lecz teraz wolę antidotum. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
A ja "pod orzecha" zapraszam do gienka. Piwko jest, duży telewizorek i jak dobrze wiatr zawieje to usłyszymy niedzielne kazanie z pobliskiego iglo
|
|
|
|
|
w warce warka klimacik ok i przegrysc mozna cos a teraz maja jeszcze pizze i z tego co mi wiadomo to dobra stara diablo
|
|
|
|
|
Grochu bluźnisz
Billa, ale tylko dla tych, którzy lubią takie klimaty. Antidotum jest fajne, dobre jedzenie mają. W warce te krzesła są mega niewygodne :/ więc na dłuższe siedzenie nie ma co tam iść. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT W warce te krzesła są mega niewygodne :/ więc na dłuższe siedzenie nie ma co tam iść. Madzik, następnym razem Ci poduszeczkę weźmiemy pod tyłek ;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Polecam Warkę, fajnie tam jest.
|
|
|
|
|
Piwo? Polecam Warke, fajny lokal bardzo miła obsługa, jedzenia nie oceniam - nie spożywałem . A do tego jeśli ktoś lubi sport to polecam podwójnie, telewizory w zasięgu wzroku w zasadzie gdzie się by nie usiadło, jak dla mnie wypasik
|
|
|
|
|
To antidotum jest otwarte? Myslalem ze sie zamkneli jakis rok temu. Mowimy o tej knajpie zamiast london pubu?
|
|