|
|
|
Gdzie mogę tanio w Stalowej Woli zrobić przegląd w samochodzie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
podpinam sie
gdzie najbliżej przemysłowej (nie stary POLMOZBYT I FIAT bo tam sprawdzają na odwal sie i daj kase)? Awwf |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Gdzie mogę tanio w Stalowej Woli zrobić przegląd w samochodzie ? obowiązkowy techniczny?? |
|
|
|
|
Cena jest urzędowa wszędzie. Teraz każde auto prsechodzi bo konkurencja na rynku. rzetelnie na pks, wszędzie indziej bez problemów
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A powiedzcie mi jedna rzecz jeśli mam na szybie mała nazwijmy to szczeliną, która mam od kamyka to czy dostane przegląd? Gdzie w ogóle można w Stalowej zrobić przegląd poproszę o radę panów
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A powiedzcie mi jedna rzecz jeśli mam na szybie mała nazwijmy to szczeliną, która mam od kamyka to czy dostane przegląd? Gdzie w ogóle można w Stalowej zrobić przegląd poproszę o radę panów z szybą może być różnie, zależy od diagnosty ale generalnie za pęknięcie nie powinien podbić przeglądu. gdzie zrobisz: - PKS - LOK - dawny POLMOZBYT - SAMKO "Opel" - chyba FIAT |
|
|
|
|
Czestochowianka, jedź do Niska, 37-400 Nisko-Warchoły
ul. Rzemieślnicza 12. Przegląd jak pisał Jacek, wszędzie w tej samje cenie, ale tam sprawdzą Ci auto dokładnie i porządnie, a do tego otrzymujesz bon na paliwo na 20 PLN do zreazlizowania na Bliskiej w Nisku. |
|
|
|
|
Dziękuje za radę wszystko ok wyszło. Pozdrawiam
|
|