|
|
|
Witam. Bardzo proszę o opinie na temat wózka dla niemowlaka. Chodzi mi o taką spacerówkę rozkładaną na płasko dla kilkumiesięcznego bobasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koła mają być pompowane czy z tworzywa? Wózek typu parasolka czy większy ?
Polecam X-LANDERA XA duże pompowane koła, rozkładane oparcie na płasko etc. Do kupienia na Okulickiego naprzeciwko Aldika w nowym sklepie ;) |
|
|
|
|
podlaczam sie bo potrzebuje te same parametry.
Fajny ten wozek ale mi juz gondola nie bedzie potrzebna a ten zdaje sie ma ja w zestawie?czy mozna kupic tylko spacerowke? Gdzie dokladnie jest te nowy sklep bo nie kojarze? Ogolnie w St.Woli wybor wozkow marny.Same tanie dziadostwa,chcesz kupic cos lepszego to kaza patrzec w katalog i wtedy sprowadza.A tak to ja moge kupic przez net. Jakie tam sa wozeczki w tym nowym sklepie? |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Bardzo proszę o opinie na temat wózka dla niemowlaka. Chodzi mi o taką spacerówkę rozkładaną na płasko dla kilkumiesięcznego bobasa. Eliza,ile ma Twoje malenstwo? Moja trzy trzy miesiace i mysle,ze na ten okres wiosenno letni spacerowka rozkladana bedzie najlepszym wyjsciem.Obawiam sie,ze jak ja wsadze w gondole to bedzie sie denerwowac. moje mega ciekawe swiata dziecko ;) |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Bardzo proszę o opinie na temat wózka dla niemowlaka. Chodzi mi o taką spacerówkę rozkładaną na płasko dla kilkumiesięcznego bobasa. Kolzenako.... ale co chesz robic z tym wozkiem? kupic, sprzedac, zamienisc sie....? Z Twojego postu nie wynika nic.... kilka lakinicznych słowek... ps. współczuje Twojemu dzieciakowi... |
|
|
|
|
KAPITALISTO a co wynika z twojej wypowiedzi.Chyba to, że jestes niezbyt rozgarniety, delikatnie mówiąc, żeby cię nie obrazic.Jakoś wszyscy zainterseownia tematem wiedzą o co chodzi, jezeli masz problem to już naprawdę twoja sprawa.Wyrazy współczucia to zachowaj dla siebie.
|
|
|
|
|
bebe napisałam do ciebie na priv.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja posiadam wózeczek spacerowy BLUES niezbyt znanej firmy CotoBaby, ale serdecznie polecam, jest wygodny, w niczym nie odbiega od Coneco, który miałam przy pierwszym dziecku. W zasadzie jest jego kopią, równie dobrą, a przy tym zdecydowanie tańszą!
|
|