|
|
|
CYTAT Ponawiam pytanie nr 1 Lavenders - jak ma na nazwisko ta pani Gosia? Ma ktoś numer telefonu, albo dokładny adres, bo google pokazuje 3 salony na tej ulicy. A co mi tam, w przypływie dobroci mogę komuś pomóc Jak wiedziesz na Metalowców od strony Hutniczej, to jedziesz aż po prawej będziesz mieć szereg sklepików. Parkujesz sobie elegancko i wysadasz. Salon będzie na wylocie ul. PCK. Tzn. ten salon, którego szukasz, bardziej z lewej będzie drugi, ale męski (też dobry ). Albo też inaczej - jedziesz, sklepy, parkujesz - j.w. Widzisz dwa salony - zielony - pudło. Biały - bingo! A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Kil dziękuję Ci, co ja bym bez Ciebie zrobiła
Tylko jeden mały problem... jest mi tam zupełnie nie po drodze żeby iść się zapisać, dlatego tak pytam o telefon lub chociaż konkretny adres żeby telefon wygooglować. Gdyby to było np. obok Stańczyka to przeszłabym się bez zadawania pytań Ale dzięki, przyda się na przyszłość jak już się telefonicznie zapiszę. Jeszcze jakby jakaś dobra dusza podała to nazwisko. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
A ja akurat nie jestem specjalnie zadowolona z usług tego salonu. Dziwne zeby ktos kto sam ma tak zaniedbane wlosy potrafil zrobic cos fajnego na glowie. Osobiscie polecam Bembenka, troche drogo ale efekt koncowy... BOMBA!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT A ja akurat nie jestem specjalnie zadowolona z usług tego salonu. Dziwne zeby ktos kto sam ma tak zaniedbane wlosy potrafil zrobic cos fajnego na glowie. Osobiscie polecam Bembenka, troche drogo ale efekt koncowy... BOMBA!!!! O którą panią Ci chodzi? Bembenek, owszem, bomba, jakby pieprznęła Ci na głowie. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] . I tu sie z Toba nie zgodze ! Robilam tam niedawno koloryzacje ombre w trzech odcieniach blondu i jestem bardzo zadowolona
O którą panią Ci chodzi? Bembenek, owszem, bomba, jakby pieprznęła Ci na głowie. |
|
|
|
|
a ja polecam fryzjerki, które strzygą koło hali targowej, tam koło Salonu STS i Salonu komórkowego Kris bodajże.. bardzo mile panie, jestem bardzo zadowolona, sympatycznie i nie drogo
|
|
|
|
|
Maajaa, kolejna nieudana reklama? Wątek jest o salonie na Metalowców, jakbyś była łaskawa zauważyć.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
ta pani GOSIA szczuplejsza ma na nazwisko które zaczyna sie na litere S......K polecam bardzo ta pania super scina
|
|
Dołączył: 13 Lip 2010r. Skąd: Wrocław/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hej a możecie podac numer do tego salonu??
|
|
|
|
|
nr do salonu- 15 810 91 24
Chodzi o Panią Gosie Skrzypek ,ale obie Panie bardzo fajnie robią. Jestem stałą klientką,zawsze wychodze zadowolona,polecam |
|
|
|
|
Witam, nie było mnie w kraju prawie 3lata i mam pytanie czy Pani Gosia Skrzypek nadal pracuje na metalowców. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odswiezam pytanie
|
|
|
|
|
jest na macieżyńskim ale nie długo wraca pytaj w zakładzie tel:158109124
|
|
|
|
|
moim zdaniem tej pani gosce z blad wlosami brak troche kultury kiedys zrobila mi fryzure ktora sie prakrzytycznie po godzinie popsula i poszlam zeby ja poprawic to stwierdzila z wyrzutami ze to moja wina ze fryzura sie nie trzyma.
|
|
|
|
|
Jak masz siano na głowie to takie są skutki
|
|
|
|
|
CYTAT moim zdaniem tej pani gosce z blad wlosami brak troche kultury kiedys zrobila mi fryzure ktora sie prakrzytycznie po godzinie popsula i poszlam zeby ja poprawic to stwierdzila z wyrzutami ze to moja wina ze fryzura sie nie trzyma. Zainwestuj lepiej w słownik. |
|
|
|
|
Niech zgadne zrobilas wlosy z samego rana ,pozniej polecialas na hale targowa i wydarlo Cie az na Bulgarow gdzie kupowalas ciuchy i mierzylas. I ktos ci powiedzial ze fryzure sobie rozj.... i dawaj z tobolami do salonu na poprawke z geba zapewne ze jak to jakim prawem fryzura nie wytrzymala zakupow.
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|