|
|
|
Witam.chciałbym się dowiedzieć jakie macie pogląd na usługi firmy budowlanej BRM ze stalówki.Bo dla mnie porażka.Nigdy więcej takiej firmy.Dużo mówią i tyle.Liczą sobie dużo wiec i robota powinna być dobrze wykonana.Nic Bardzej mylnego.Nikomu nie życzę takich budowlańców-nie umieją się przyznać że coś spartolili tylko wmawiają że tak ma być.
Ma ktoś podobne doświadczenia?Jeśli nie to mu zazdroszczę. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Napisz coś wicej, co takiego Ci napsuli
|
|
|
|
|
robili mi elewację budynku i troszkę im nie wyszła ale wg nich się czepiałem-tak ma być twierdzili
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Mam nadzieję, że im nie zapłaciłeś. Jeżeli chodzi o branżę budowlaną, to służę pomocą.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Mam nadzieję, że im nie zapłaciłeś. Jeżeli chodzi o branżę budowlaną, to służę pomocą. ?- to zn. zajmujesz sie budowlanką? taka od a do z!!! |
|
|
|
|
mój zawód ale nie układam cegieł
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|