|
|
|
CYTAT Ajć, dodało aż dwa razy Ps.II Mogłeś baterie dołączyć. Q***wa [Ocenzurowano] europejską Chryste zgnilizną tu coś zajeżdża. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ajć, dodało aż dwa razy Ps.II Mogłeś baterie dołączyć. musiałby ze swojego wyjąć, a łączy go z NIM więź i uczucie obce większości ludzi, trudno... zatem wydasz te pare złociszy na źródło prądu zamknięte w małej puszeczce. |
|
|
|
|
CYTAT czekolado - wal się. I wsadź sobie wiesz gdzie tekie teksty - najlepiej z okazji dnia kobiet. Haha oto prawdziwy dżentelmen-patriota Na stałe nicki na czacie raczej nie liczcie, podobnie jak przy komentowaniu artykułów - admin ma ważniejsze rzeczy do roboty. Np trollenie pod różnymi nickami XD *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
fractalku - uczniaczku - ty nam pokażesz jak wyglada kulturalny forumowicz!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT fractalku - uczniaczku - ty nam pokażesz jak wyglada kulturalny forumowicz! Miruś widzę, że jesteś specjalistą od robienia z siebie kretyna. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Gdzieżbym śmiał robić ci (wam) konkurencję. Król kretynizmu jest tylko jeden ( a właściwie trzech - andriejka, al.ananas i lemoniadowy joe) - panujecie niepodzielnie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Moim skromnym zdaniem drodzy Panowie podsunę Wam pewien pomysł spotkajćie się w realu i dajcie sobie po r***ju(ach) przy okazji zitegrujecie się...Kto wie po takim spotkaniu może zostaniecie przyjaciółmi,znajomymi lub nie daj /.../ szczęśliwą parą...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzieżbym śmiał robić ci (wam) konkurencję. Król kretynizmu jest tylko jeden ( a właściwie trzech - andriejka, al.ananas i lemoniadowy joe) - panujecie niepodzielnie. Jak widać jesteś wielki i królujesz na wieki "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT fractalku - uczniaczku - ty nam pokażesz jak wyglada kulturalny forumowicz! Nie ma problemu, mogę udzielić ci kilku rad. Choć ciebie od kulturalnego forumowicza dzieli kilka lat świetlnych, ale jak mawiają nie od razu Rzym zbudowano Lekcja nr 1. Życzenia typu "Wal się. Wsadź sobie wiesz gdzie" to kiepski wybór jak na Dzień Kobiet. Jak na inny dzień zresztą też, staraj się unikać takich zwrotów *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Pytanko
Czy można liczyć powrót diabła? (taka czerwona emotikonka na czacie), bardzo mi go brakuje. Jeśli nie, to dajcie zastępczo chociaż ptaka na tle flagi narodowej Chmury,grzmoty i zielone strzałki oraz mdły facet z wąsami są spoko,lecz kaduk wymiatał. A i jeszcze jedno, epitet "ku**a" jest automatycznie gwiazdkowany, przy czym facetów można wyzywać od ch**ów ,mnie to w sumie pasi , ale nie wiedziałam,że słowo internet jest obraźliwe |
|
|
|
|
ty mnie dziecino chcesz uczyć? Najpierw by twój ojciec musiał cię lać przez rok bez przerwy żeby ci mózg wyprostować i nadrobić braki w twoim wychowaniu, a potem przez następne osiemnaście uczyć wszystkiego od nowa. A i tak pewno wyszłoby na to samo dno .
|
|
|
|
Fajnie, można być pod każdym nickiem
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|