|
|
|
Szanowny Zarządzie SM
Zróbcie coś z tym czatem. To bywa naprawdę fajne miejsce, do czasu, aż nie wejdzie jakiś idiota, która podszywa się pod innych użytkowników. Na pewno da się zrobić coś, żeby loginy były stałe. Logowanie na hasło (z innym nickiem na czacie niż na sm, jak by ktoś chciał) lub jak się jest zalogowanym na sm to ten sam login na czacie. Prosimy Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Pojawia się ostatnio jakiś dziad, co podszywa się nieudolnie pod innych użytkowników. Mnie tam to bawi, ale niektórzy mogą się dobrze w......, bo neo-dziecko internet dostało.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
jestem za !!!!
|
|
|
|
|
Grochu, nie ostatnio, tylko już miesiąc temu takie kwiatki się trafiały. Może bawić dopóki ktoś pod Twoim nickiem nie pisze, że chcę, żeby ktoś mu wsadził niewiadomo co :/
Zapewne właśnie podpadam Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Grochu, nie ostatnio, tylko już miesiąc temu takie kwiatki się trafiały. Może bawić dopóki ktoś pod Twoim nickiem nie pisze, że chcę, żeby ktoś mu wsadził niewiadomo co :/ Zapewne właśnie podpadam Ojtam, podróbka grocha w ciąże zaszła z ogórkiem No debil jakiś okropny xD Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Włanie to samo miałam wkleić - porażka- dodam ,że mimo iż jestem zalogowana ktoś sobie pozwolił na zbyt wiele - jak widać takie cuda są tu możliwe - a to kolejna porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
czy zarzad ma zamiar cos z tmy zrobic !!
|
|
|
|
|
CYTAT A ja wlanie na czacie SM kilka dni temu od nika "czekolada" na samym wejsciu dostalem kilka ch__i.jestem za! Wprowadzic czat tylko dla zalogowanych na stalych nikach na SM,niezalogowani nie mieli by prawa wejscia na czat. |
|
|
|
|
Ja za siebie odpowiem - skończy się dobre niektórym ale ,żeby potem nie było skarg i zażaleń typu - nie mam konta na SM nie mogę wejść na czat...wrrrr - z tym też postaram(y) się coś zrobić Naraie niestety musi wyglądać jak wygląda - oby szybko się zmieniło na lepsze - proszę o chwilkę cierpliwości bo chyba muszę zagnębić resztę ekipy o dokonanie stosownych zmian
|
|
|
|
za chwile to juz nikt tam nie wejdzie po dzisiejszych wyczynach
|
|
|
|
|
Fajnie jakby się dało zrobić tak, że nawet jak ktoś nie jest zalogowany na sm mógł się zalogować na czat.
Dzisiaj było kolorowo Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dobrze że tam nie zaglądam
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek ale glupoty piszesz fakt nie zaglądasz ale non stop tam siedzisz czy cos? niech ktoś mu zrobi screena bo mi siły brak hahahahah
|
|
|
|
CYTAT Dobrze że tam nie zaglądam Mirku, czat to nie Dom Boży, może lepiej nie zaglądaj.To nie miejsce dla Ciebie. Mattoni na dzień dobry dostał parę głębszych... Chyba chcesz dostąpić łaski boskiej i uniknąć skazania na wieczne potępienie |
|
|
|
|
kuźwa nie wiem czy się śmiać i czy mi wypada ale czekoladko humor mi z rana poprawiłaś
|
|
|
|
a, to dobrze, nie zostanę zmoderowana
Anulka, Wy na czacie widzicie IP osobnika? Bo mnie tu ciążą straszy. Może zapylił kaloryfer, a myślał,ze to Wedel Chciałabym znać nick tego "yebaki" Ps. nie wypada, to Miriam na marny łez padół włazić... |
|
|
|
|
heh jedno Ci powiem - to nie nie był Pan Tadeusz a nick.ów miał wiele i zapylał co niedzielę w razie co czytaj tematy o ginekologach a testy ciążowe najtańsze masz chyb a w rossmanie
|
|
|
|
Czyli z IP to tak jak myślałam
Dzięki za rymowany rebus z ranka,który lepszy niż kawa i śmietanka |
|
|
|
|
Zrobione
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dobrze że tam nie zaglądam i niech Cie "buk" broni przed zaglądaniem w siedlisko zgnilizny moralnej |
|
|
|
|
Jeśli ktos widział na czacie osobę z moim nickiem - to na pewno nie byłem to ja. czekolado - wal się. I wsadź sobie wiesz gdzie tekie teksty - najlepiej z okazji dnia kobiet.
Anulka - o co ci chodzi? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli ktos widział na czacie osobę z moim nickiem - to na pewno nie byłem to ja. czekolado - wal się. I wsadź sobie wiesz gdzie tekie teksty - najlepiej z okazji dnia kobiet. Anulka - o co ci chodzi? Jako stary wyjadacz ja Ci odpowiem w miarę euhmm... łagodnie od Anulki i czekolady sie /.../ resztę przemilczę bo nie warto /klajstrować/ takiego orginała jak ty... Drogim Paniom w dniu ich święta składam wszystkiego naj,naj... a w szczególności tym paniom które lubią mnie za wady i nienawidzą za zalety... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT czekolado - wal się. I wsadź sobie wiesz gdzie tekie teksty - najlepiej z okazji dnia kobiet. A dziękuję Własnie otrzymałam paczuszkę, a w niej??? Wibrator, różowy Dziękuję ,Mirku, różowego jeszcze nie miałam. Dołączy do mojej kolekcji, która STOI w gablocie. Ps. oj Ty gagatku, nie podejrzewałam Cię |
|
|
|
|
Ajć, dodało aż dwa razy
Ps.II Mogłeś baterie dołączyć. |
|