NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »
Jak zostać Ninjapodobnym wytworem, ostatnio oglądam takie filmy z bijatykami i chciałbym umiec pare sztuczek co oni
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 22:17  
mam 16 lat i zacząłem oglądac filmy typu champion z udziałem bojki ,Never.Back.Down jak ktoś chceto może zobaczyc i chciałbym umiec troche sie tak bic i moje pytanie jest takie czy jest w stalowej jakiś klub z czymś podobnym tylko nie z karate ani coś tam jak tak to prosiłbym podać cene jak ktoś zna lub nazwe klubu i gzie sie znajduje

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 22:17  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 22:26  
Chłopczyku,
Po pierwsze - zejdź na ziemię
Po drugie - co to znaczy "chciałbym trochę umieć się tak bić" ?
Po trzecie - w wieku 16 lat to już się zaczyna inne filmy oglądać...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 22:28  
Lucky za 3good

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 22:38  
na początek obejrzyj wszystkie filmy z Van Damem, pokazane jest jak ćwiczy, można sie wiele nauczyć
a co do bojki to juz niedługo zacznie się sezon festynów, a tam też możesz spróbować różnych bojek
jak już troszkę się podszkolisz wprowadzimy cię do podziemnego klubu w stalowej gdzie odbywają sie nielegalne walki KUMITE....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 22:44  
Najpierw musisz wejsć w zamknięty krąg i przejść 13 etapów sprawdzających twoje męstwo. Aha musisz być zaszczepiony na wścieklizne i miec ksiażeczke sanepidu

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 01:13  
Idiotów na świecie nie jest zbyt wielu.
Są jednak tak sprytnie rozmieszczeni iż wydaje mi się,że są wszędzie.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 08:02  
Mam dla Ciebie, Mały, rzetelne info.
Jest taki lokal, na górce , w tym samym budynku co Frac.Raz w tygodniu, z samego rana, możesz poćwiczyć za darmoszkę, a przy okazji upolować ciekawe dresiki do walki.
Najpierw zapoznaj się z tym oto filmem instruktażowym chytry

Ps. Na samym końcu jest podana stronka z testem na IQ-lepiej tam nie wchodź neutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 14:55  
kurde chciałbym sie tak nawalacjak oni z tych filmów i chciałbym zeby mnie ktoś trenował i nie chce zadnych klóbów z bijatykami chce tylko zeby czasem tak umieć i wy chyba lubicie dopiekac takim jak ja ze pytają sie o takie coś

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 15:13  
Wybierz sobie sztukę walki, dla ciebie będzie najodpowiedniejszą i trenuj. Innej drogi nie ma.
Mas tu link: http://www.sfd.p(...)615.html
Przestań oglądać filmy.

Nie ma lipy!

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 16:00  
CYTAT
wy chyba lubicie dopiekac takim jak ja ze pytają sie o takie coś

Nie to że lubimy. Czasami po prostu nie mamy innego wyjścia.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 16:47  
CYTAT
... i nie chce zadnych klóbów z bijatykami chce tylko zeby czasem tak umieć i wy chyba lubicie dopiekac takim jak ja ze pytają sie o takie coś

Koleś, nie da się "czasem tak umieć" jezyk albo coś umiesz , albo nie, jasne? zaklopotany
Ale na pocieszenie powiem, że już z Ciebie niezły WYTWÓR good

życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 18:09  
CYTAT
Najpierw zapoznaj się z tym oto filmem instruktażowym chytry

Aaa!!! Dzięki serdeczne za przypomnienie tego filmiku! Kiedyś to był niezły hit uśmiech Szczególnie "Afro Ninja"! good

Do autora tematu - mam prośbę - jak już znajdziesz tego trenera, to daj znać. Ja też chcę! Też chcę wymiatać jak na filmach. I wiem, że to możliwe, jeśli się chce!

I szukam też instruktora strzelectwa. Ale też takiego, który nauczy mnie strzelać jak na filmach - tzn. tłuc z pistoletu przez pół godziny bez zmiany magazynka i strzelać do samochodów tak, żeby wybuchały! I nie mówcie, że tak się nie da, bo wiem, że da! Widziałem w telewizji!

A psychopath is better than no path
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 20:24  
klubkaito.pl
bjj,mma,boks,K1

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2012r. 20:51  
Dobnra wiadomość, sanepid zabrał kozę, a łyzy siezaszczepił na wscieklizne i już nie zarażą więc tylko 11 etapów i możesz dostac sie na walki

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Marz 2012r. 06:45  
A ja bym chciała bezkarnie móc skraszować niektórym dziadom samochody - tak jak na hamerykańskich filmach. Szczególnie na krzyżówce przy Policji. Sztuki walki mnie nie interesują, chyba, że potyczki słownechytry
A w kwestii bycia ninją, to jakieś 3-4 lata temu widziałam w Krośnie w jakimś śmiesznym sklepiku z dopalaczami w tamtejszym Kaulandzie takie gwiazdy metalowe, które mi się kojarzą właśnie z ninją. Jary - śmigaj do Krosna, może jeszzcze będą.

Wstrząśnięta, niezmieszana...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Marz 2012r. 20:20  
CYTAT
Najpierw musisz wejsć w zamknięty krąg i przejść 13 etapów sprawdzających twoje męstwo. Aha musisz być zaszczepiony na wścieklizne i miec ksiażeczke sanepidu

padłam.... szyderco prześmiewco.... chyle czołasmiech2. U mnie +10 pkt za poczucie humoruumiech

-narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa...
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »