|
|
|
Ktoś ma jakieś informacje kiedy się odbędą co i jak się będzie działo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W ramach oszczędnośc Szreka - nie wiadomo, czy wogóle się odbędą....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT W ramach oszczędnośc Szreka - nie wiadomo, czy wogóle się odbędą.... a moze "w ogóle" patrioto-analfabeto ? |
|
|
|
|
Z tego co wiem, to jeden dzień ma być folkowy, a w pozostałe dni nie mam pojęcia. Pewnie jeszcze w ogóle nie wiadomo co będzie i ile dni będą trwały te miejskie Dni.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Dni Stalowej będą trwać 2 dni. Dobra decyzja, tylko niech to będą gwiazdy z wyższej półki, a nie jakieś disco na libacjach. Może ktoś ma przecieki?
|
|
|
|
|
Z wyższej półki ma być podobno Amy Winehause i Whitney Houston. Ptaszki ćwierkają że i Elvis Presley ma ochotę zawitać to naszego city. Gwiazdy zarzekają się że jedynie śmierć może je zatrzymać.
Ale czy mieszkańcy Stalowej Woli docenią światowych wykonawców? A może zadowolą się tymi, co będą chcieli przyjechać do smutnej jak pi**a mieściny? O to jest pytanie! Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Kolejny filozof o literówek. Betty - obraziłem cię kiedyś? Nudzi ci się? Zajmij sie czymś pożytecznym - i nie rób szamba w temacie.
A wracając do tematu. Może to tylko plotka, ale słyszałem taka argumentację, że skoro mamy EURO, to nie potrzebujemy dni Stalowej Woli. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...tylko czekać chwil kiedy nam powiedzą,że skoro ściągamy tyle mp3 itd to mtv ani viva nie jest potrzebne i stacje kończą nadawanie buahahahah
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Anulka - te kanały juz od dawna są do bani. To nie to co kiedyś. Na mtv to chyba teledyski już wogóle nie lecą?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Forever Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mirek - MTV jest muzyczna już tylko z nazwy - emitowane tam są programy "edukujące" naszą młodzież - oglądałem kiedyś kilka minut i zwątpiłem jak dwie blondyneczki sprzeczały się o to, która szybciej prześpi się z kolesiem... Poza tym inne kanały MTV - MTV rock i MTV hits (może przekręciłem nazwę..) są jeszcze do oglądnięcia - tam jest muzyka choć, rzeczywiście, to nie to samo co kiedyś... o vivie (zeszmacenie totalne) się nawet nie będę wypowiadał a fenomenem dla mnie jest przyznanie miejsca na naziemnej tv cyfrowej kanałowi - PoloTv. Chyba już wolę obraz kontrolny...
Przepraszam za odejście od tematu - co do dni Stalowej Woli to chyba będzie w tym roku cieniutko bo w ubiegłym już był o tej porze program imprezy.. |
|