|
|
|
Wybieram sie do nich do pracy tylko,że to robota w delegacji,wiec chciałbym aby jakiś forumowicz coś powiedział o tej firmie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra kasa, spoko szef i robota na wyjazdach.Jesli znasz sie na robocie, nie opierdzielasz sie, nie pijesz i nie oszukujesz, a swoje obowiazki wykonujesz jak nalezy to nawet bonusy sa.
Znam paru gosci co tam robia i jak to w pracy roznie bywa jesli chodzi o towarzystwo ale na same warunki i pieniadze nigdy zlego slowa nie powiedzieli. To tyle co sie o uszy mi obilo. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Dobra kasa, spoko szef i robota na wyjazdach.Jesli znasz sie na robocie, nie opierdzielasz sie, nie pijesz i nie oszukujesz, a swoje obowiazki wykonujesz jak nalezy to nawet bonusy sa. Znam paru gosci co tam robia i jak to w pracy roznie bywa jesli chodzi o towarzystwo ale na same warunki i pieniadze nigdy zlego slowa nie powiedzieli. To tyle co sie o uszy mi obilo. Pozdrawiam To samo mogę powiedzieć!!! Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
No właśnie potrzebuje kogoś na koparkę i sie zgłosiłem do niego,tylko nie rozmawialiśmy o kasie.
Z robotą to nie ma problemu-daje rade,nawet nie lubie jak maszyna ma przestoje,wiec chyba sie dostosuje. Problem polega na tym,że chcą mnie wywieżć na drugi koniec polski,a jak wiecie człowiek z wiekiem staje sie ostrożniejszy... Jeśli jest tak jak mówicie to raczej unikat w naszej polskiej rzeczywistości... |
|
|
|
|
sprawdz PW
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|