|
|
|
Gdzie w Stalowej lub okolicy można wyważyć koło w osobówce bez ściągania go z piast ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czyżbyś jeździł Ferrari i masz letkie bicia przy 300 km/h?
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Chłopie. Na tej prowincji nie potrafią dokręcić koła, a Ty chcesz wyważać na samochodzie. Zapomnij Tutaj to ciężarki klejone są rarytasem
Uciekaj stąd. P.S. Wyważanie bez ściągania chyba najbliżej w RZ. |
|
|
|
|
witam niecce sciemniac ale kiedys cos mi sie obilo o uszy ze w kamieniu ponoc wywazaja w ten sposob ale musialbys popytac jeszcze
czasami tu bywam |
|
|
|
|
W Rzeszowie robią wyważanie na aucie.
pełna profeska ! |
|
|
|
|
Od 2 lat na terenie Automobilklubu w Stalowej można wyważyć koła bez ich ściągania z auta (wtedy wyważa się z tarczą hamulcową, piastą i półosią).Byłem u Marcina, lepiej mi to zrobili niż w Rzeszowie (ma dobry sprzęt do wyważania )Po co jeździć do Rzeszowa jak tu jest pod nosem i przystępna cena... a jazda zdecydownie lepsza! Pełny profesjonalizm! tel. 600 480 007
|
|
|
|
|
CYTAT ! Pełny profesjonalizm Koła również dokręca ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ! Pełny profesjonalizm Koła również dokręca ? Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Sam byłem u P. Marcina i zrobił mi wyważanie bez ściągania kół. Teraz jazda jest o wiele lepsza, jestem zadowolony. POLECAM!
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Sam byłem u P. Marcina i zrobił mi wyważanie bez ściągania kół. Teraz jazda jest o wiele lepsza, jestem zadowolony. POLECAM! cześć Marcin ile bierzesz za takie wyważanie ? |
|
|
|
|
O proszę. To jeszcze niech ktoś powie, że dokręcać potrafi koła i będzie miał klienta
|
|