~~adam | |
|
|
Czy ktoś wie do czego będzie służył nadajnik na szkole na Ozecie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~chlpkzprb | |
|
|
do obslugi tarczy antyrakietowej
|
|
|
~~oponek | |
|
|
tez sie zastanawiem do czego służy ten nadajnik
|
|
|
|
|
|
Hehe, antenka na szkole będzie rozpoznawać wystrzelenie rakiet z Bliskiego Wschodu w razie gdyby radar w Czechach się zepsuł, a podłączony nadajnik będzie przekazywał informację bezpośrednio do Pentagonu. A w normalnych warunkach (czyli gdy czeski radar będzie działał normalnie) szkolny cieć będzie sobie na tym radyjko odbierał
|
|
~~JFK | |
|
|
CYTAT będzie przekazywał informację bezpośrednio do Pentagonu. Chyba DO PENTAGRAMU ! |
|
|
|
|
|
To jest najprawdopodobniej nadajnik UMTS sieci Play.
|
|
|
|
|
Albo Orange, kolega mówi, że w tamtym rejonie telefon wyłapuje mu zasięg najmocniejszy 3G.
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Eeeeeeeeee to jest nadajnik UMCS sieci Radyja. Teraz już toruńska miłość bliźniego dopadnie bezprzewodowo każdego grzesznika, nawet jeśli sobie tego nie życzy
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~wtrącę | |
|
|
eeetam... wagarowiczów będą namierzać ;)
|
|
|
~~oponek | |
|
|
to raczej nie jest nadajnik play poniewaz nadajnik jest na enektrowni(umts) a tak blisko by nie robili tych nadajników
|
|
|
~~RST | |
|
|
aklaida!
|
|
|
~~ehhh | |
|
|
to juz wiem co mi radio CB od 3 dni zakloca
|
|
|
~~michas | |
|
|
zapewne jakis nadajnik telefonii komorkowej
|
|
|
~~kljklj | |
|
|
Nie wiem co to jest ani do czego to sluzy, ale cokolwiek nadaje to pewnie rakotworcze i migreny wywoluje! Organizuje spoleczny protest! Kto ze mna?
|
|
|
~~kachna | |
|
|
No i wiadomo czyje to ustrojstwo?
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
To pewnie nadajnik GPS sieci komorkowej Play! Organizujemy jutro protest w rzeszowie pod siedziba zakladu przetworstwa drobiowego! O 5.29 wyjasd s pod huty!
|
|
|
~~dfsfd | |
|
|
To nasze kochane Sloneczko Donek lasuje mozgi niedobitkom. Zeby w koncu uwierzyli, ze cud jest!!!
|
|
|
~~dsfdf | |
|
|
Kryzys, kryzys! Nie dyskutowac o glupotach! Teraz nadszedl czas, zeby siasc na du***e i czekac na manne z nieba!
|
|
|