|
|
|
Nie kupujcie rowerów w Lipie. Jak ktoś wyżej napisał: Jaka nazwa wsi takie rowery. Ja kupiłem truposza do dojazdów do roboty ale drugi raz tego błędu bym nie popełnił. A ty zgred to chyba masz coś wspólnego z tym handelkiem ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie kupujcie rowerów w Lipie. Jak ktoś wyżej napisał: Jaka nazwa wsi takie rowery. Ja kupiłem truposza do dojazdów do roboty ale drugi raz tego błędu bym nie popełnił. A ty zgred to chyba masz coś wspólnego z tym handelkiem ;) ?tzn co sie stalo ? rama pekla, niewygodny , kolo odpadlo ? Z drugiej strony kupujac cos uzywanego trzeba sie liczyc ze jakas czesc moze byc zużyte i wymaga naprawy Rower nie jest skomplikowanym urzadzeniem wiec wiekszosc ludzi potrafi ocenic jego stan techniczny a pozatym widzialy gały co brały. |
|
|
|
|
Jeśli kotos ma nr telefonu do tego gościa z Lipy to bardzo proszę.
Mozna pisac na gg34513510 lub na pocztę.Z góry dzieki wielkie |
|
|
|
|
poszło
|
|
|
|
|
dziękuje bardzo
|
|
|
|
|
słyszałem ze kolo TYZANOW na przemysłowej tam gdzie kiedys bylo aqua pipe sa fajne rowerki chłopak sprowadza z Francji
|
|
|
|
|
Ok ok
|
|
|
|
|
Ponawiam temat, gdzie w okolicy Stalowej kupię dobry, używany rower? W Lipie i Pysznicy wiem ale może w samej Stalowej coś jest. Potrzebuję damki, holenderki. Może ktoś chce odsprzedac swoją?
|
|
|
|
|
W Sandomierzu na giełdzie, jedź bardzo rano i omijaj szerokim łukiem cwaniaczka z Lipy, ma tam swoje stanowisko.
|
|
|
|
|
Problem w tym, źe nie chce mi się do Sandomierza :/
|
|
|
|
|
Cykloświat na okulickiego.
|
|
|
|
|
Możesz jeszcze zobaczyć za halą targową. Od jakiegoś czasu jest tam sklep z rowerami używanymi z importu.
|
|
|
|
|
Cykloświat- aktualnie nie ma damek a za halą mały wybór i drogo.
|
|
|
|
|
CYTAT Cykloświat- aktualnie nie ma damek a za halą mały wybór i drogo. Na Twoim miejscu pojechałąbym jednak do Sandomierza. Tam naprawde jest duzy wybór.
|
|
|
|
|
za miesiąc będzie taniej - bo po sezonie
|
|
|
|
|
Odnośnie opinii o cenach rowerów z tyłu hali targowej, to trzeba być naprawdę złośliwym człowiekiem aby takie "łatki" komuś przyklejać. Rowery wystawiam też na Allegro, gdzie osiągają standardowo wyższe ceny niż w moim sklepie. Pewnie, najlepiej nic nie robić, usiąść do komputera i komuś, kto chce coś robić "dowalić" Jakie to polskie. Odnośnie zakupów na giełdzie w Sandomierzu, to trzeba naprawdę być fachowcem i mieć duże doświadczenie, aby się nie nadziać na "okazję". Sprzedaję rowery sprawdzone i po przeglądzie i można do mnie z rowerem wrócić, a na giełdzie Ponieważ nieskromnie powiem, że troszkę się znam, to znając realia giełdy - nie jest to łatwe i śmiem twierdzić, że ceny mam bardzo niskie. Proszę tylko zadać sobie trochę trudu i porównać z innymi serwisami. Ale na ich miejscu, mając wielu klientów, też bym się podniósł. Miejmy trochę szacunku i nie opluwajmy się jak politycy. Ja chylę czoła przed każdym, kto prowadzi legalny biznes w tym kraju i płaci podatki.
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Pana, który mi "dowalił" |
|
|
|
|
Kupiłam jakiś czas temu w Lipie. Jestem super zadowolona. Wracając do wyboru - w Lipie było ze sto rowerór a za halą może ze 20. Poza tym pan za halą wywiesił kartkę, że pojechał po rowery i będzie w poniedziałek a ja w ten dzień odbiłam się od drzwi.
|
|
|
|
|
Wicho nie tłumacz - szkoda Twojego czasu , rowery z Sandomingo niestety w dużej większości nadają do serwisu ... i to pełnego , a serwis kosztuje i to nie jest tanio - jeśli trzeba zrobić to dobrze na nie na odwal ( psiknąć WD40 i po robocie - do czasu ) . Zdarza się kupić prawie idealny rower , ale to bardzo , bardzo rzadkie . Niemiec nic nie sprzedaje tanio co jest w stanie idealnym ... to bajki jak z samochodami , co niemiec płakał jak sprzedawał ..... Prawda jest brutalna - naprawy rowerów są drogie ...... , bo czas i cześci - no i umiejętności , doświadczenie samego serwisanta są tu kluczowe ....
|
|
|
|
|
rowery dobre kosztują. Tanie to są ziemniaki na Hali. Także nie porównywałbym cen rowerów nowych dobrych do rowerów używanych i niepewnych. A i tak ta cena często jest za wysoka w wypadku używek, bo nigdy nie wiadomo co się kupi. Każdy widzi co kupuje i ktoś kto się odrobinę zna kupi właściwie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Proszę o podanie kontaktu do Pana handlującego rowerami w Lipie
z góry dzięki |
|
|
|
|
Vivo jeden ze sklepow sportowych rowerki w granicach 1200 w gore z mozliwoscia zakupu na 10 rat .....wydac miesięcznie 120 zl to chyba nie wydatek na nowy rower
|
|
|
|
|
Rower to nie jest skomplikowaną maszyna, to nie auto gdzie mozna sie naprawde naciac przy zakupie i nie trzeba byc jakims fachowcem zeby kupic dobry no chyba ze ktos rzeczywiscie sie na tym niezna..i nie potrafic wykonac najproszczych czynnosci jak wymiana klocków ,naoliwienie łancucha ,regulacja przerzutek itp..w takim wypadku polecam kupic sobie nowy rower i to najproszczy jaki jest na rynku np. Romet składak
|
|
|
|
|
czasami wymiana przerzutek jest więcej warta ( dokupienie części zamiennych ) niż rower używany nawet dla osoby która na nich się zna, poza tym jest inny komfort jazdy na nowym dobranym pod siebie rowerku
|
|
|
|
|
Dzisiaj widziałem, że ktoś też handluje rowerami w Żabnie. Jako, że była już szarówka nie powiem jakiej klasy, ale około 10 sztuk było wystawione przed domem. Zainteresowani mogą sprawdzić.
|
|
|
|
|
Ja mam rower od Pana z Lipy i jestem baaaardzo zadowolona !!!!-miejski,piękny z klasą.No nie był tani ale po negocjacjach dostałam rabat Rower mam około 3 lat i wszystko działa jak należy -polecam Pana z Lipy nie mam zastrzeżeń. Chciałam też nadmienić, że super rower kupiłam na allegro ( górski nówka za 300 zł ) za grosze, ale w tej chwili nie dokopię się do archiwum żeby podać nick z allegro. Dla chcącego nic trudnego Na allegro każdy znajdzie coś dla siebie
|
|