|
|
|
Ponoć na PKS-ie 40 zł - prawda to ?
Dorii |
|
|
|
|
Dorii |
|
|
|
|
Opon tak. Ale jeszcze trzeba koła dokręcić. Chyba, że zawieziesz im osobno. Taki chwyt - poniżej pasa.
"Wymiana opon" - a koła se dokręć sam |
|
|
|
|
Aby uniknąć problemów z dokręceniem kół w zakładach wulkanizacyjnych (bo w pozostałych warsztatach mechanicznych potrafią dokręcać) wpadłem na taki oto genialny pomysł. Nie ma sensu kupować kół z oponami letnimi i zimowymi. Najbezpieczniej będzie posiadać letni i zimowy samochód.
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Donek tygrysek też tak zroił kupił drugie auto. Jedno to laguna, a drugie tez złom
obecnie zmienia śruby w całym zawieszeniu i odkłada na air baga bo ma 10 lat Swoją drogą za felgi 17ki z wyważeniem dałem 5 dyszek. u siebie z kolei 15 sam zmieniłem "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jacku, wyczuwam ironię w Twojej wypowiedzi.
Ale zapytam: czy dokręcałeś kluczem "dymo" te piętnastki?? Bo śmierć czyha |
|
|
|
|
coś w tym jest, dawniej królowie też mieli po dwa zamki , letni i zimowy, jak zasrali letni uciekali do zimowego a pachołki całą zimę wywozili gnój...
co do tematu słyszałem że gdzieś w stw wymieniaią i wyważają opony na samochodzie bez ściągania kół , to chyba najbezpieczniejsze |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT coś w tym jest, dawniej królowie też mieli po dwa zamki , letni i zimowy, jak zasrali letni uciekali do zimowego a pachołki całą zimę wywozili gnój... co do tematu słyszałem że gdzieś w stw wymieniaią i wyważają opony na samochodzie bez ściągania kół , to chyba najbezpieczniejsze a ja słyszałem że nawet nie ma potrzeby mieć kół letnich, wjeżdżasz na zimówkach aby po dosłownie jednej chwili cieszyć się kompletem nowych letnich opon w swoim wozie. i to wszystko podobno za jedyne 25 peelenów. doganiamy świat panowie |
|
|
|
|
Otóż użyłem klucza. Mam na niego atest i nie kosztował 50zł... Akurat odkąd mi panowie w Aso dokręcili koło tak że pneumat nie ruszył i potem szpilke zmieniałem dokręcam koła z czuciem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ale mają problem zakładnicy swoich blaszanych pudełek ha ha.
|
|