|
|
|
Się buduje. To nowa instytucja, więc w grę wchodzi nabór pracowników. Czy nabór już był - jest - będzie? Może ktoś coś wie na ten temat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co wiem, to w bibliotece międzyuczelnianej, będą znajdować się biblioteki już istniejące w SW - biblioteki zostaną przeniesione do jednego budynku. Tak więc ich pracownicy także zostaną przeniesieni, tak myślę...
|
|
|
|
|
tak, to będzie przeniesienie bibliotek pracownicy zostaną
|
|
|
|
|
tak tak macie rację a jak już znajdą się jakieś miejsca to napewno będzie ich jak na lekarstwo (sama jakiś czas temu byłam zainteresowana tym tematem)
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ten kto pisze tutaj,że miejskie biblioteki zostaną przeniesione do tej nowej to chyba żartuje. Może jeszcze zabiorą ze sobą te prehistoryczne księgozbiory. Jeśli tak to pytam śię po co nam ta biblioteka. Przecież głównym celem jej powstania było właśnie umożliwienie przede wszystkim studentom dotarcie do naprawdę aktualnych i wartościowych publikacji, których w żaden sposób nie idzie znaleźć w obecnych bibliotekach. Zapychanie nowej biblioteki książkami ze starych uważam za bezsensowne.
|
|
|
|
|
Biblioteka międzyuczelniana ma być połączeniem istniejących bibliotek?? Tylko jakich?? Biblioteki KUl i..... W miescie działa jeszcze jedna biblioteka WSE, ale tam nic nie wiadomo na temat jakiegos łaczenia. Bedzie tak jak zawsze jak się otworzy to się okaże że się pracownicy już znaleźli
|
|