~~sts | |
|
|
ile moze dostac poczatkujacy kierowca w tej firmie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ile moze dostac poczatkujacy kierowca w tej firmie? Idź do PKSu. Tam chyba poszukują, bo gdzieś oferta pracy mi przeleciała w jakiejś gazecie. Gdybym miał wybór i miałbym pracować jako kierowca, to zdecydowanie wybrałbym PKS lub inną komunikację międzymiastową. Co to za przyjemność jeździć dookoła miasta przez cały dzień i zatrzymywać się co 200 metrów? Jeśli gdzieś jadę PKSem, to staram się wybierać kursy pośpieszne, bo te zwykłe, nawet dalsze wku.wiają mnie, że co chwila ktoś wsiada lub wysiada. |
|
~~malina | |
|
|
i na paczkach dla studentow mozna niezle dorobic
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w pks na początek 1200 na reke i nie licz raczej na dalsze kursy bo z czego będą żyć starzy wyjadacze. tez cos sie rozglądam ale chetnie bym poszedł na busa- miedzynarodówka.
tylko kontaktów nie mam Errare humanum est. |
|
~~ale | |
|
|
Musisz jeszce \"przekonać\" jeszcze (wiadomo w jaki sposób) Dyrektora
|
|
|
~~dobry | |
|
|
CYTAT Musisz jeszce \\\"przekonać\\\" jeszcze (wiadomo w jaki sposób) Dyrektora obciagniesz mu rogala to bedzie gites |
|
|
~~Dyr. Sokołowski | |
|
|
Ja nic nie biorę
|
|
|
~~bastion | |
|
|
CYTAT w pks na początek 1200 na reke i nie licz raczej na dalsze kursy bo z czego będą żyć starzy wyjadacze. tez cos sie rozglądam ale chetnie bym poszedł na busa- miedzynarodówka. tylko kontaktów nie mam Wszystko ok ale jak natrafisz na uczciwego przewoznika!!!! Trzymaj sie z daleka od goscia co jezdzi pod nazwa jakubus-bus.FRAJER I OSZUST |
|
|
~~ejo | |
|
|
byle dobrze placil
|
|
|
~~nowy rok | |
|
|
zdecudowanie nie jest warto tam pracowac
|
|
|
|
|
|
W MIEŚCIE SĄ BARDZO DUŻE UTRUDNIENIA W RUCHU. ILE TO JESZCZE POTRWA?
|
|