|
|
|
Witam serdecznie,
Przyjechałam na jakiś czas do Stalowej i pilnie poszukuje lokalu, gdzie mogłabym spokojnie usiąść z laptopem, podłączyć się do prądu, korzystać z internetu i najlepiej jeszcze palić papieroski. Moglibyście polecić mi jakieś miejsca? Wyżej wymienione wytyczne stanowią moje jedyne wymagania ) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pub Max, na dole i wifirifi i możliwość papierosków.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Dziękuję bardzo
|
|
|
|
|
Nutella, zapraszam do mnie do garażu. Spokój jak nigdzie, wi-fi dociera, prądu nie brakuje, jarać można.
|
|
|
|
|
CYTAT Nutella, zapraszam do mnie do garażu. Spokój jak nigdzie, wi-fi dociera, prądu nie brakuje, jarać można. Ty to może grafik zrób, każdą zapraszasz a później będą wystawały Ci pod domem, w oczekiwaniu na swoją kolej Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Grochu,nie przesadzaj!Jeśli się harem w garażu nie zmieści-namioty na podwórku się rozbije.Tam też wifi dociera zapewne, jarać można, tylko z przedłużaczem własnym trza będzie przyjść.Jak się nie bedzie gdzie "podpiąć"-własny sprzęt na baterie się wyciągnie
Bateria padnie-trudno: bierki,szachy,karty... "Jak gospodarz gościnny, to i ściany się rozszerzają. Adalberg " |
|
|
|
|
Chyba muszę skorzystać z oferty Lucky, bo w Maxie nie ma WIFI :(
|
|
|
|
|
To dziwne, jeszcze jakiś miesiąc temu sam korzystałem z WiFi w Maxie, może powiesz w jakiej lokalizacji jest Ci potrzebny dostęp do neta, kiedyś miałem dość szczegółową mapkę otwartych sieci w Stalowej może coś doradzę.
|
|