|
|
|
nie kosztuje tyle samo co pełnowartosciowy sok nie widziaąłm tam napojów w tych samych cenach a jednak ludzie kupuja to hurtowo i jakos żyja a skad wiesz ze ta sól to drogowa była? ponoc rozwiali juz te tezę i sól nie była szkodliwaa z resztą od kiedy sól jest zdrowa? lepiej zastąpić ją przyprawami typu zioła prowansalskie lub oregano itp
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak naprawdę nie wiemy co jemy czy to biedronka czy inny sklep, ale nie można od razu po biedronce jechać bo się ktoś spocił, jak dla mnie dużo produktów jest spoko, a w tesco czy sklepikach osiedlowych to niby ludzie się nie pocą!!! Zastanów się troche
|
|
|
|
|
Fankore, a powiedz w jakim jedzeniu nie ma przekrętów i tylko pełnowartościowe składniki? Producenci by zarobić na nas jak najwięcej, dodają gówna, ładnie pakują w sreberka a Ty z uśmiechem im dziękujesz bo "szynkę" na śniadanie masz.
Pani się spociła, bo ciężko pracowała by Ci srajtaśmę wyłożyć. Było być gejtelmenem i jej antypespirant zakupić. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
zgadzam sie przedmówcami przestań sie czepiać i jak nie pasuje to nie chodz tam ,daj znak na jaki sklep trafiłes gdzie ludzie czysci i pachnący chodzą i gdzie nie pocą się
|
|
|
|
No zgadza się przekręty są i będą wszędzie, co do cen soków : tymbark / hortex litrowy kosztuje ok 2,79 w sklepie spożywczym, a ile sok litrowy w biedronie tego samego producenta tymbark / hortex ( nie wiem kto dokładnie dla nich produkuje ) a w smaku różnica na pewno większa jak w cenie! O higiene pracowników powinien odpowiedzialność brać pracodawca. Znam przypadek gdzie za brudne ciuchy podczas pracy jest kara finansowa i podpowiem że nie jest to spożywka.
Przypomniał mi się przykład : kumpel w bidronie kupił sobie krupnik ( wódka ) wypili we dwoje butle i rano zdychali, gdzie po wódce sklepowej ( krupnik ) połówka na 2 nie powinno być objawów większego kaca, to samo z markowym piwem - leją w popularne nazwy 3 gatunek % a sprzedają po cenie 1 gatunku. |
|
|
|
|
no to pewne że tam nie wejdę nawet po papier toaletowy!!
|
|
|
|
|
a ja zdychałam kiedys po soplicy z żabki czy innym osiedlowym sklepiku gdzie wszystko polskie i świerze było ;/dodam że sama butli nie wychlałam aha
|
|
|
|
CYTAT daj znak na jaki sklep trafiłes gdzie ludzie czysci i pachnący chodzą i gdzie nie pocą się Dokładnie |
|
|
|
|
fankore mam inna teze może jak sięgałes po jogurta z lodówki na przeciw warzyw to spod twojej pachy zawaliło? hmm rozważałes taka opcję?
|
|
|
|
no to kup sobie soplicę w biedronce robię zakupy w moim osiedlowym sklepiku, gdzie przede wszystkim nie śmierdzi ( ani od Pani sprzedającej ani od klientów ) Kolejna sprawa wolę dać zarobić tej Pani niż wielkiej sieci trującej gorszym jedzeniem i brzydkimi zapachami ludzi
|
|
|
|
|
CYTAT fankore mam inna teze może jak sięgałes po jogurta z lodówki na przeciw warzyw to spod twojej pachy zawaliło? hmm rozważałes taka opcję? nie wiesz że swojego smrodu nie czuć? Jedynnie zawalić moze na siłowni jak jestem, tam to nawet wskazane, ale k... nie w sklepie z jedzeniem, |
|
|
|
|
jak swojego smrodu nie czuc? nie no rozwaliłes mnie teraz ;/ idz do laryngologa bo chyba masz problem z nosem ;/ jak nie kupujesz w biedronce to co tam robiłes? zachciał sie tanszego papiero do pupki ahaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
CYTAT polska kawa lavazza albo inka może ? Andrzejek wpadnij do mnie na polska kawę tylko która to jest? Bardzo chętnie tylko takiej nie ma. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Polska kawa - Prima
|
|
|
|
|
ze co? prime to akurat widziałam biedrone a z tą siłownią to napisz mi doi której chodzisz żebym przypdakiem tam nie poczuła twojego srmodu spod pachy ahhah
|
|
|
|
CYTAT jak swojego smrodu nie czuc? nie no rozwaliłes mnie teraz ;/ idz do laryngologa bo chyba masz problem z nosem ;/ jak nie kupujesz w biedronce to co tam robiłes? zachciał sie tanszego papiero do pupki ahaaaaaaaaaaaa Miałem wizytę 2 tyg temu u laryngologa i jest wszystko git!! Tańsze = gorsze ! Zrypany po pracy, wiedząc ze nie mam papieru w desperacji wlazłęm do biedronki i to był błąd...... |
|
|
|
|
CYTAT ze co? prime to akurat widziałam biedrone a z tą siłownią to napisz mi doi której chodzisz żebym przypdakiem tam nie poczuła twojego srmodu spod pachy ahhah pewnie produkcji nie polskiej a może napisz na jaką siłownie chodzisz bo jest ich z 5 w stalowej ? |
|
|
|
|
Miałem wizytę 2 tyg temu u laryngologa i jest wszystko git!! Tańsze = gorsze ! Zrypany po pracy, wiedząc ze nie mam papieru w desperacji wlazłęm do biedronki i to był błąd......[/cytat]
uu to ąz tak ci sie sracchciało że w desperacji poszłes do biedronki ale wyzej jest bardziej ekonomiczna żabka trza było tam isc mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
a widzisz i tu Twój plus - nie pomyślałęm o żabce gdyż przed moimi oczyma pojawiła się reklama BIERDONY i te piękne kolory wessały mnie do środka. To która ta siłownia co na nią chodzisz?
|
|
|
|
|
CYTAT co do mięcha widziałem że firma J&B czy jakoś tak zaopatrywała się w sól tą do ulic - ostatnie programy Uwagi w TVN - a biedronka od nich mięcho bierze... J&B? Chyba JBB. Poczytaj, dowiedz się. 1. Nie dostarczają mięsa do Biedronek. 2. Sprawa się wyjaśniła. JBB ani syn właściciela nigdy nie kupowali soli ani peklosoli od tych wymienionych firm w materiale TVN. Sól była kupowana z firmy Ciech bodajże ale za to głowy nie dam. Coś wiesz ale jak się okazuje nie do końca. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
to tylko się cieszyć
|
|
|
|
|
CYTAT No zgadza się przekręty są i będą wszędzie, co do cen soków : tymbark / hortex litrowy kosztuje ok 2,79 w sklepie spożywczym, a ile sok litrowy w biedronie tego samego producenta tymbark / hortex ( nie wiem kto dokładnie dla nich produkuje ) a w smaku różnica na pewno większa jak w cenie! O higiene pracowników powinien odpowiedzialność brać pracodawca. Znam przypadek gdzie za brudne ciuchy podczas pracy jest kara finansowa i podpowiem że nie jest to spożywka. Przypomniał mi się przykład : kumpel w bidronie kupił sobie krupnik ( wódka ) wypili we dwoje butle i rano zdychali, gdzie po wódce sklepowej ( krupnik ) połówka na 2 nie powinno być objawów większego kaca, to samo z markowym piwem - leją w popularne nazwy 3 gatunek % a sprzedają po cenie 1 gatunku. Fankore to proszę podaj adres sklepu gdzie mogę kupić sok Hortex 1 l za 2,79,chętnie się skuszę? Tymbark produkuje głównie napoje i one są w takich cenach. |
|
|
|
|
za sok z hortexu 100% pomarańczy we fraku dałam grubo ponad 5zł
|
|
|
|
Cena ta jest ceną przybliżoną, będę wieczorem w sklepiku gdzie robię zakupy to ci napiszę ile kosztuje litr by nikogo z was nie oszukać! A w biedronie tak wracając do tematu ile kosztuje litr sokopodobnego napoju ?
|
|
|
|
|
CYTAT za sok z hortexu 100% pomarańczy we fraku dałam grubo ponad 5zł za litr?
|
|