|
|
|
Na Wielkanoc od króliczka,
niech wam wpadnie do koszyczka niezła kasa i kiełbasa, radość życia, coś do picia i na miłość chęci tyle, byście mieli wszystko w tyle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co Kasiasta?? Życzenia ładnie skopiowałaś, a tu zero odzewu??
Bezczelne ludziska, zabiegane przed świętami (większosc w Tesco,Żabce, Biedronce,Lidlu i nieliczni w osiedlowych sklepikach) Ja Ci bardzo dziekuję i też taki oto wierszyk kopiuję W poniedziałek lany, zajączek zalany Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę-podkręca imprezkę Cała sala się buja, DJ gra Alleluja! |
|
|
|
|
Hehehe;)
|
|
|
|
|
Ja również życzę wszystkim miłego weekendu.
|
|
|
|
|
I nie zapominajcie o 10 kwietnia, tuż, tuż, mój przyjaciel Maciarewicz i Ja sam we własnej osobie będę pod pałacem prezyd"ę"ckim. A wy jak nie przyjdziecie to będziecie stać tam gdzie stało zomo...OOOO
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
halo halo
nadaję z daleka ;) tu gdzie obecnie w tej chwili teraz przebywam, decyzją starszyzny święta zostały odwołane, powodu jej podjęcia nie znam ale słuszna radujmy się Alleluja! |
|
|
|
|
CYTAT święta zostały odwołane, powodu jej podjęcia nie znam ale słuszna A ja znam Też bym odwołała,po co sie męczyć To co? Z Legionowa nadajesz ?Nie przesadzaj,że to tak daleko |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Również życzę wszystkim "mokrych i wesołych jajek" ;)
pozdro!! Errare humanum est. |
|
|
|
|
Wesołych Świąt
życzy RZĄD SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Pogody, słońca, radości,
w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody Dużo jajek kolorowych, Świąt wesołych, oraz zdrowych! |
|
|
|
|
Święta, święty czas już tuż
wcinaj jajka ale już. Kiedy zając Cię zaś wzruszy, daj mu marchew, podrap uszy. A gdy jajko będzie puste, daj mu kopa wprost w kapustę. Niech nie myśli, że jest cwany, za to Ty miej rok udany. Życzę Wesołych Świąt Wielkiej Nocy pełnych jajek, dużo szczęścia i miłości i mokrego Śmingusa-Dyngusa Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|