|
|
|
Pilnie poszukuje swaiadków kolizji drogowej SREBRNA CORSA-CZARNY GOLF który wydażył sie dzis koło 9.30 na rondzie koło pomnika patrioty.Jeżeli widziałes ta kolizje odezwij sie na prIv z góry wielkie dzieki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szukasz konfidenta? hehe
|
|
|
|
|
nie raczej auta były dziwnie skasowane. Problem w tym że ktos nie kuknał w lusterko że mamy obecnie dwa pasy do skrętu na wiadukt jechałem z 10 minut po wypadku i standardowy problem ten który jechał lewym zmienił na prawy pas nie widząc tego na prawym.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Mi tez tam czesto zajezdzaja droge tacy miszczowie tylko wyjsc z auta i kluczyki zabrac i wyrzucic
|
|
|
|
|
Jakbym miał auto do klepania to tylko tam w sobotę jechać i to najlepiej z kamerką w środku rejestrującą jazdę.
To niesamowite miejsce napływająca masa spoza powiatu plus niedzielni kierowcy mają problem z patrzeniem na znaki na drodze "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Jakbym miał auto do klepania to tylko tam w sobotę jechać i to najlepiej z kamerką w środku rejestrującą jazdę. To niesamowite miejsce napływająca masa spoza powiatu plus niedzielni kierowcy mają problem z patrzeniem na znaki na drodze Sa tacy co jadą"na czuja",inni"może się uda" ... Niektórzy mają w oczach wypisane"Boże,co ja tu robię?". O tych co utrwalają formę rajdowców,strach wspominać. Kakaoweoko-Alcia szuka kogoś,kto potwierdzi jej wersję.Widocznie jest przekonana o słuszności swoich manewrów.Druga strona uważa ,że racja jest po jej stronie i chyba to tej wersji przekonana jest Policja. Jak ktoś będzie jej świadkiem,z pewnością nie zostanie konfidentem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jakbym miał auto do klepania to tylko tam w sobotę jechać i to najlepiej z kamerką w środku rejestrującą jazdę. To niesamowite miejsce napływająca masa spoza powiatu plus niedzielni kierowcy mają problem z patrzeniem na znaki na drodze Sa tacy co jadą\"na czuja\",inni\"może się uda\" ... Niektórzy mają w oczach wypisane\"Boże,co ja tu robię?\". O tych co utrwalają formę rajdowców,strach wspominać. Kakaoweoko-Alcia szuka kogoś,kto potwierdzi jej wersję.Widocznie jest przekonana o słuszności swoich manewrów.Druga strona uważa ,że racja jest po jej stronie i chyba to tej wersji przekonana jest Policja. Jak ktoś będzie jej świadkiem,z pewnością nie zostanie konfidentem. wkoncu ktos moądrze powiedział szukam kogos kto to widział bo do kolizji doprowadziła strasza pani która twierdzi ze nie wie jak to sie stało ze wjechała na czerwonym swietle :( mimo tego ze policja powiedziła ze ewidetnie wina jest po jej stronie,ona twierdzi inaczej. |
|
|
|
|
W 2004 r.rozjebutałem "brykę" kiedy dziadek wyjechał mi z podporządkowanej.
Jechałem z Okulickiego w stronę "górki"z Wojska Polskiego kiedy wyskoczył "weteran"... Miałem do wyboru dziadek albo uciekać w autobus który wyjechał z przystanku od strony "górki". Wybrałem "old drivera".Zresztą był na drodze śnieg i większe manewry nie wchodziły w grę. Potem dziadek omal mnie nie pobił.Świadkowie debilowi tłumaczyli co zrobił ,ale się upierał.Twierdził,że on miał pierwszeństwo,bo...jechał z prawej strony! Wezwałem Policję i dopiero oni, kretynowi pokazali znaki drogowe,świadczące jakim jest imbecylem. Na marginesie -głupek mieszkał w "okolicy" Harcerskiej... Wracając do tematu-Za mną świadczyły znaki drogowe. Jak widać Alci potrzebni są świadkowie-tam były światła(kamery nie działają).Trudno udowodnić kto kiedy i gdzie był. Wątpię,że ktoś sie zgłosi. Ludziska(i poniekąd słusznie)boją się "szlajać"po Policji czy Sądzie. "Rópta tak dalej i sie bójta"-a taki"tempy hooy albo 'la puta(z hiszpańskiego)"będą górą. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT W 2004 r.rozjebutałem \"brykę\" kiedy dziadek wyjechał mi z podporządkowanej. Jechałem z Okulickiego w stronę \"górki\"z Wojska Polskiego kiedy wyskoczył \"weteran\"... Miałem do wyboru dziadek albo uciekać w autobus który wyjechał z przystanku od strony \"górki\". Wybrałem \"old drivera\".Zresztą był na drodze śnieg i większe manewry nie wchodziły w grę. Potem dziadek omal mnie nie pobił.Świadkowie debilowi tłumaczyli co zrobił ,ale się upierał.Twierdził,że on miał pierwszeństwo,bo...jechał z prawej strony! Wezwałem Policję i dopiero oni, kretynowi pokazali znaki drogowe,świadczące jakim jest imbecylem. Na marginesie -głupek mieszkał w \"okolicy\" Harcerskiej... Wracając do tematu-Za mną świadczyły znaki drogowe. Jak widać Alci potrzebni są świadkowie-tam były światła(kamery nie działają).Trudno udowodnić kto kiedy i gdzie był. Wątpię,że ktoś sie zgłosi. Ludziska(i poniekąd słusznie)boją się \"szlajać\"po Policji czy Sądzie. \"Rópta tak dalej i sie bójta\"-a taki\"tempy hooy albo \'la puta(z hiszpańskiego)\"będą górą. Własnie ludzie sie boja tylko nie wiem czemu jezeli ktoś widział jak doszło do wypadku to nie wiem czemu tu sie bac zeznać ,ludzie to dopiero jak im jets potrzebna pomoc to wiedza gdzie i kogo prosić ale jak drugiemu jest potrzebna pomoc to maja nas w d...e;) tylko ze pan bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy i przekonaja sie na własnej skórze ze trzeba pomagac blizniemu...bojak sami znajda sie w potrzebie to im też wtedy nikt nei pomoże..... |
|
|
|
|
CYTAT szukasz konfidenta? hehe kakaoweoko nie szukam konfidentów tylko potrzebuje pomocy jak masz głupio pisac to lepeij sie nie wypowiadaj wcale!!!!! |
|