|
![]() |
|
hej,
szukam jakiegoś miejsca, gdzie mógłbym zabrać dziewczynę na oryginalną randkę. Oryginalną tzn. nie na pizzę, nie do kina, czy do baru, bo to już jest nudne... znacie jakieś ciekawe miejsca w Stalowej, w których coś się dzieje? Ewentualnie jakieś miejsca, gdzie można byłoby się udać na romantyczny spacer? ;) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 11 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ciekawe miejsca w Stalowej na randkę ? bądź ,że kreatywny i wymyśl coś ,ależ brak spontaniczności. Módl się aby twoja wybranka nie zaglądała na forum bo jeśli zabierzesz ją gdzieś z propozycji z forum to gwarantuje ,że efekt randki będzie nijaki.
|
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ciekawe miejsca w Stalowej na randkę ? bądź ,że kreatywny i wymyśl coś ,ależ brak spontaniczności. Módl się aby twoja wybranka nie zaglądała na forum bo jeśli zabierzesz ją gdzieś z propozycji z forum to gwarantuje ,że efekt randki będzie nijaki. dcb co racja to racja ![]() Przecież sami najlepiej wiedzą co lubią a czego nie lubią. No, ale... kiedyś sam zaplanowałem pikniko randkę. Czekałem na weekend, wymyśliłem przekąski... nie zrobiłem tylko jednego- nie sprawdziłem pogody. Sobota wieczór i leje. Ale myślę sobie nie dam za wygraną. Przygotowałem wszystko i pojechałem po nią ![]() Pojechaliśmy w tą ulewę do parku w Charzewicach. Przesiedliśmy się do tyłu i randka gotowa ![]() Do dziś tak robimy. |
|
|
![]() |
|
Miejsce hmmm, może być nawet i parking pod "Biedronką", ważne, abyś przyjął pewne zasady z zamieszczonego poniżej poradnika savoir-vivre.
Oglądnij, przeanalizuj i zapamiętaj ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie oglądam filmu instruktażowego bo czasu mało, więc zapytam - nayebał się i macał ?? ![]() Po tej randce miał seks na wyciągnięcie ręki. ![]() Własnej.Raz lewą,raz prawą. ![]() PS.1Co do miejsca na randkę w Stalowej Woli polecam Muzeum Regionalne. Ekstremalne doznania na dworcu PKP w Rozwadowie. ![]() PS.2Nie zapomnij zabrać jakiś kwiatków.Mogą być "chabry z poligonu". Dziewczyny lubią dostac bukiecik aby zając czyms ręcę i udawać trochę nieśmiałe dziewice.Ale z praktyką w "te klocki". Możesz dziewczynę zabrać np.do Zwierzyńca,Sandomierza itp.Po krótkim spacerze romantyczna kolacja przy świecach w stylowych wnętrzach... ![]() Jak sobie zasłużysz ,to będziesz mógł podać śniadanie do łóżka. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Zabierz ją na piknik. Może być nawet taki w domu w pokoju na podłodze. Piszę poważnie. Przygotuj jakieś pyszne kanapki, herbatkę w termosie. Kup truskawki w Biedronce za 3 zł;p
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kup truskawki w Biedronce za 3 zł;p Coś chyba 3,49 zł za 25 dag.(tak widziałem dziś). Bez szaleństw.Nie nie daj się "wydoić"z kasy.49 gr nie leży na ulicy. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Zeju z pewnością czekał 5 lat na twoją odpowiedź
![]() |
|
|
![]() |
|
Oryginalny to ja mam ale kosztuje
Kraków Apartamenty Komorowski , moja wiersza randka z obecną dziewczyna była właśnie tam |
|
|
![]() |
|
Chłopie,jak ty nie masz pomysłu na randkę,to czym chcesz imponować później?Zawsze będziesz się pytał mamusi?
Weź się ogarnij i idź na randkę,a nie na jakiś wyreżyserowany spektakl z dziewczyną,która widząc twoją indolencję bądź inwencję twórczą wyrobi sobie raz dwa zdanie! WJ |
|
|
![]() |
|
stawiam na Sandomierz: spacer i rozmowa nawet gdy pogoda będzie nijaka (pod parasolem też jest fajnie bo można się przytulić do męskiego ramienia) można pozwiedzać podziemną trasę a potem gorąca kawa lub obiad i wspólna podróż do domu .....podczas której można zaplanować kolejną podróż...
|
|
|
![]() |
|
także polecam Sandomierz i spokojny spacer. To neutralna wersja w pięknym otoczeniu. Na zaskakiwanie partnerki będzie jeszcze czas, myśle, że nie ma co od razu rzucać jej na "głęboką wode".
Rozbawiła mnie wersja pierwszej randki w luksusowym apartamencie... Brzmi conajmnije dwuznacznie ;-) |
|
|
![]() |
|
CYTAT także polecam Sandomierz i spokojny spacer. To neutralna wersja w pięknym otoczeniu. Na zaskakiwanie partnerki będzie jeszcze czas, myśle, że nie ma co od razu rzucać jej na "głęboką wode". Rozbawiła mnie wersja pierwszej randki w luksusowym apartamencie... Brzmi conajmnije dwuznacznie ;-) Moze i za duzo jak na weekend, ale do dzisiaj go wspominamy a juz minelo troche |
|
|
![]() |
|
Polecam pewien lokal o nazwie "Atol". Niezapomniane wrażenie gwarantowane.
|
|
|
![]() |
|
Bez sensu?
|
|