|
|
|
Witam!
czy jest może ktoś kto pracuje na wydziale huty przejętym przez chińczyków? Moze podzieli sie spostrzeżeniami,coś sie zmieniło? na lepsze/gorsze? jakie teraz są warunki? z góry dziękuję i pozdrawiam //moderowano tytuł - nie piszemy z caps lockiem - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Same plusy. Pilnują punktualności. Za kończenie wcześniej urywają godziny pracy. Nie ma opierdalania się. Zmiany potrwają jeszcze ... bo ciężko zmienić mentalność niektórych nierobów. Ale idzie ku dobremu
|
|
|
|
|
W liu gongu też się pije he he.A i przydupasy wsiowych majstrów dalej nic nie robią.
|
|
|
|
|
Mało sie zmieniło postraszyli i za duzo nie zdziałali. info z pierwszej ręki
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Nie ma opierdalania się. Uprzejmie donoszę, choć się tego kurewsko wstydzę... Jak kiedyś, gdzieś,nawet niedawno, użyłam niecenzuralnego słownictwa, moderator chlasnął mnie w tył głowy, a jego słowa zagrzmiały jak grom z jasnego nieba " uważaj na słowa!!!!" Chyba,że jestem mniej równa.....aaaa to przepraszam |
|
|
|
|
CYTAT Mało sie zmieniło postraszyli i za duzo nie zdziałali. info z pierwszej ręki Drogi Jacku widze, że masz do powiedzenia na każdy temat. Uważam, że jesli nie wiesz co powiedzieć , to nie mów nic ( pisz ). Podrośniesz, troszke wody w Sanie upłynie i zmieni sie... Sam zobaczysz ( chyba , że koledzy Ci opowiedzą ). |
|
|
|
|
CYTAT Mało sie zmieniło postraszyli i za duzo nie zdziałali. info z pierwszej ręki CYTAT Drogi Jacku widze, że masz do powiedzenia na każdy temat. Uważam, że jesli nie wiesz co powiedzieć , to nie mów nic ( pisz ). Podrośniesz, troszke wody w Sanie upłynie i zmieni sie... Sam zobaczysz ( chyba , że koledzy Ci opowiedzą ). Ty jak widać, w temacie nie masz kompletnie nic do powiedzenia. A mimo to wystukałeś kilka słów od siebie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nie wiem skąd Wy macie swoje informacje.
Moje źródło pracuje w LGMP (LiuGong Machinery (Poland) sp. z o.o.) i mogę powiedzieć, że chińczycy jeszcze się przyglądają. Sporo inwestują w sprzęt i powoli próbują siłę zakładu. Więc jeśli ktoś myśli, że chińczyk kupił zakład żeby go położyć to raczej jest w błędzie (wg mojej opinii). Powinni jeszcze ludzi na obowiązkowy kurs angielskiego wysłać. Ogólnie mówiąc: wygląda, że jeśli Oddział I zostałby w stukturach HSW mielibyśmy upadłość i masowe zwolnienia, a LGMP jak dotąd przelewa wypłaty na czas, a maszyny na magazyn przychodzą i odchodzą. Jest ruch w interesie. |
|
|
|
|
JAK NA MOJE ROZUMOWANIE ZMIENI SIĘ DUŻO W STRUKTURACH FIRMY Z KOŃCEM / Z POCZĄTKIEM NOWEGO ROKU GDY SIĘ SKOŃCZY OKRES OCHRONNY.
|
|
|
|
|
Burek tosamo słyszałem, narazie oglądaja i tylko czasu pracy pilnują. Ale sporo sie zmieni bo ma byc jakas zewnętrzna firma do kontroli
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|