NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
Nie dzwoncie na ten nr, To zart
ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 14:54  
W dziale ogłoszeń ukazało się ogłoszenie dot pracy w sklepie odzieżowym z podanym nr tel 158441164. Nie ma sensu tam dzwonić ktoś sobie niesmacznie zażartował i podał numer ludzi którzy pojęcia nie maja o żadnym ogłoszeniu i są dreczeni teraz telefonami. Nie dzwoncie

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 14:54  

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 14:56  
Wystarczy usunąć ogłoszenie i problem z głowy.

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 15:12  
Sęk w tym ze podobno było juz usunięte ale ktoś "zyczliwy" zamieszcza je ponownie:/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 15:16  
To w takim razie bana na konto.

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 15:28  
Potwierdzam. Z ciekawości teraz zadzwoniłem z zapytaniem o pracę. Burzliwa reakcja wkurwionej do czerwoności pani utwierdziła mnie w przekonaniu, że pod tym numerem telefonu zatrudnienia nie znajdę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 17:09  
Ja jak Dzwonilam odebrał miły pan. I na spokojnie wytłumaczył ze po prostu ktoś na złość im zrobił. Jak dla mnie to powinni to zgłosić na policji. To jest nękanie. Inaczej tego nazwać nie potrafię

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 17:54  
Fajny pomysł na wk...nie. Macie nr do naszego forumowego Mirka?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 18:33  
Andrzej uważaj bo mirek ponoć ma twój telumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2012r. 19:37  
Kiedyś pisał, że wykasowałumiech

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 00:10  
Za moich czasów, jako zemsta było ogłoszenie ze się sprzeda krowę cielną albo buhaja rozpłodowego.Eh jak ten świat goni do przodu!

Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 06:40  
andriejko - zrobiłem sobie zrzucik z twojej propozycji - Jeśli zdarzy się, że ktoś z moim numerem telefonu taki numer zrobi - będziesz miał kłopoty.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 07:13  
CYTAT
andriejko - zrobiłem sobie zrzucik z twojej propozycji - Jeśli zdarzy się, że ktoś z moim numerem telefonu taki numer zrobi - będziesz miał kłopoty.

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Prokuraturą już mnie straszyłeś, co teraz?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 07:55  
CYTAT
CYTAT

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Prokuraturą już mnie straszyłeś, co teraz?

Krzyż Ci przeniosą pod samo okno i majówki będą odprawiać.good
Potem"godzinki" do czegoś tam....kilka procesji...jezyk
Jak ktoś ma "ale" do Andrzejka i zrobi jakiś numer to pójdzie to na konto Mira?.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 09:05  
Mówicie, że takie wydzwanianie może podchodzić pod paragraf?? chytry

To ja serdecznie w takim razie proszę, co by zakończyły się w końcu telefony do mnie w okolicach godz. 6.00 lub późniejszej (to już pół bidy) od ludzisków, którzy pilnie potrzebują zarejestrować się do Ambu pod Hutą. Ok? Ludzie, wybierajcie dokładnie numer, bo po 20 latach grzecznego "nie, to mieszkanie prywatne" w końcu zacznę rejestrować ;) A, i proszę się nie awanturować ze mną, że ja kłamię, ok? cool girl

Wstrząśnięta, niezmieszana...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 10:04  
Lament nie jesteś jedyna osobą do której dzwonią i myślą ,że dodzwonili się do Ambulatorium. jedna Pani nagrała mi się na sekretarce "dzwonię od czterech dni i jest to nie do przyjęcia aby ,żadna Pani nie była w stanie odebrać telefonu. Chcę się zarejestrować do lekarza telefonicznie ,ale widzę że muszę udać się osobiście i nie omieszkam poinformować odpowiednich osób o nie odbieraniu telefonów od pacjentów"
Cóż wychodzę do pracy o 7 wracam po 14 i niestety gdybym była w domu odebrałabym i poinformowałabym o pomyłce ale cóż tak pewnie oberwało się Paniom w Rejestracji ;-)

Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 11:03  
andriejko - ja cały czas gromadzę zrzuty ekranowe z twojej działalności (obrażania mnie). Na wszystko przyjdzie czas.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 11:10  
CYTAT
Mówicie, że takie wydzwanianie może podchodzić pod paragraf?? chytry

To ja serdecznie w takim razie proszę, co by zakończyły się w końcu telefony do mnie w okolicach godz. 6.00 lub późniejszej (to już pół bidy) od ludzisków, którzy pilnie potrzebują zarejestrować się do Ambu pod Hutą. Ok? Ludzie, wybierajcie dokładnie numer, bo po 20 latach grzecznego \"nie, to mieszkanie prywatne\" w końcu zacznę rejestrować ;) A, i proszę się nie awanturować ze mną, że ja kłamię, ok? cool girl

Tak to jest jak ktoś błędnie gdzie zamieści numer,albo otrzymasz "w spadku"kiedy jakaś firma zmieni numerację telefonów.

Jeśli ktoś zadzwoni co Ciebie przekonany np.że jest to numer do Ambulatorium nie jest to przestępstwo.
Co innego kiedy czyni to wiele razy ,specjalnie dokuczając.
Tyle że Policja nie chce wszczynać spraw o tzw.stalking czyli uporczywe nękanie.

Cytując króla Juliana:
"Ja wiem że tego nie zrobiłeś umyślnie ,ale z premedytacją".potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 11:11  
A wiecie co to stalking i nakłanianie do niego?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 11:14  
CYTAT
andriejko - ja cały czas gromadzę zrzuty ekranowe z twojej działalności (obrażania mnie). Na wszystko przyjdzie czas.

Grozisz mi? scianasciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 11:16  
CYTAT
A wiecie co to stalking i nakłanianie do niego?

Nie wiemy ale pewnie zaraz zabłyśniesz i nas oświeciszumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 12:07  
A teraz moi drodzy,zdradzę wam pewien sekret...
Panie z rejestracji w przychodniach,poradniach [ambulatorium] są zmęczone już samym faktem przyjścia(em) do pracy...Dniówkę zaczynają od odłożenia słuchawki telefonu,a mastępnie kawką i pitoleniem srutu tutu kłębek drutu...W tym samym czasie ludzie probujący sią zarejestrować,cudownie zdrowieją o formach i skandalicznym [poniżającym] traktowaniu pacjentów nie ma co za dużo pisać bo chyba każdy wie o co chodzi...Darujcie sobie składanie skarg i donosów,pokonać pań z Rejestracji się nie da zapewniam...

Edit:

Drodzy panowie: Andrzejku vs Mirku777 spotkajćie się w realu - dajcie sobie w ryło jak na prawdziwych mężczyzn przystało...

„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 12:07  
Jusek Co racja to racja. Z tym, że ja od zarania telefonii (jeszcze czasy PRL) w naszym cudnym mieście mam ten sam numer tela. Szkopuł tkwi w tych cyferkach dodanych do numeru, kiedyś było 42, potem dowalili 6 czy 8, teraz jeszcze insze telefonie doszły i tak się ludziskom pierdzieli. I do tego dochodzi to, że do Ambu był kiedyś huciany "kierunkowy" czy jak to to nazwać, ale rzesza ludzi dzwoniła jak na miasto, więc walili do mnie z automatu, nie patrząc w kajet czy inny świstek, gdzie mieli jak byk podany numer. Nie wiem jaki jest teraz początek numeru na Ambu, ale dzwonią jak dzwonili. Czasem faktycznie upierdliwie te same głosy po kilka razy, z niedowierzaniem (chyba?) mnie napastują od zapiania kura. Ja numeru nie zmienię. Za stalking tego nie uważam. Jak mnie wpienią maksymalnie odpinam kabel i niech do wieczora się rejestują.

Wstrząśnięta, niezmieszana...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Kwie 2012r. 14:49  
andriejko - sam ocen swoje zachowanie.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »