|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziwne u mnie dziala bez problemu i na pierwszym miejscu wyskakuje
czasami tu bywam |
|
|
|
|
u mnie tez działa 1 wynik
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
U mnie dalej tak jak na zdjęciu. Co to może być?
|
|
|
|
|
Dedek, u mnie od wczoraj to samo Włażę przez ogłoszenia, ale muszę być zalogowana inaczej nici z tego
Nic z tego nie rozumiem. Z googla wskakuje mi biała ściana z napisem It works. O co kaman? Mam wyrzucić komp do kosza? ;) Co można z tym zrobić, co by działało jak dawniej? Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Wczoraj też miałem napis It works
Ja tego nie kumam |
|
|
|
|
Nawet jak cofam stronę, to już nie włazi. Mam dość. Dedek, może to od dostawcy kabla zależy? Tylko dlaczego tylko my mamy ten sam kłopot? ;)
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Ja nie mam pojęcia. Bardzo to dziwne.
Trzeba poczekać i zobaczyć co inni wiedzą na ten temat. Ja mam internet z diany. Problem występuje mi na Mozilli Na google chrome 1 wynik mam stalowemiasto.pl Ferdek Kiepski miał racje są na tym swiecie rzeczy co się ... |
|
|
|
|
Mozilla. Też z tego włażę. Dostawca - Stella.
Po sprawdzeniu stwierdzam, że na explorerze włazi bez problemu. Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Toż to cud jakiś jest na te Miłosierdzie.
Działa Moje wołania i prośby jednak zostały wysłuchane i zostało mi dane Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://stalowemiasto.pl/
Wszustko powinno śmigać,bez zarzutów... Poza tym - przeglądarki Mozilla Firefox mają wbudowane wtyczki Safe Browsing... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Jeśli jesteś zalogowany, być może usunąłeś wynik wyszukiwania i dlatego się nie pojawia.
|
|
|
|
|
O Bosze...ale problem!!! Gdybym miał taki problem że mi cos tam Google nie wyszukuje to bym chyba w godzinę osiwiał. Czy wy naprawdę nie macie innych problemów? Żenada!!!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
albo konkurencja nie mogla sie doczekac, az panda tu dotrze, zlozyli raport z nieprawidlowosci i stalowe jest na etapie wyindeksowywania z google :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U mnie wyszukuje bez problemów i jest na pierwszym miejscu. Mam google chrome.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Na google chrome wyszukuje mi normalnie.
A co ciekawego zauważyłem to że strona google.pl na mozilli wygląda inaczej niż na chromie. Różnice są oczywiście znikome. |
|
|
|
|
Ale macie problem.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ja lece na mozili i bez zadnych problemow jest
czasami tu bywam |
|
|
|
|
CYTAT Ale macie problem. Dopiero będziesz miał problem jak strona PIS-u będzie nie widoczna dla Twego łącza |
|
|
|
|
dedek - co się pieklisz? Nie zaglądam na stronę PiSu. Internet to rozrywka a nie ekwiwalent prawdziwego życia. Wyluzuj.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek (czy miriam)
nie piekle się Ty się śmiejesz to i ja się śmieje Ten temat rozwlekłem bo wydało mi się to ciekawe. Tyle. "Internet to rozrywka a nie ekwiwalent prawdziwego życia" to mówi osoba mająca 3 tyś czy tam ileś postów Obserwując twoją działalność na forum można było dojść do wniosku że podchodzisz do tego bardzo poważnie i z wielkim zaangażowaniem niczym jakbyś prowadził jakąś misje dla narodu (stalowej woli) |
|
|
|
|
Kurdę mi przez firefox'a nie chce się załadować stalowemiasto, ale przez explorera już tak.
|
|
|
|
|
anonymous i .
|
|