|
|
|
witam wie ktoś może cos więcej o tym????byl ktos może w tamtym roku lub wcześniej? chciałbym sie wybrać przejechać tak amatorsko jes to możliwe? jakieś wpisowe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedx do rojaxu popytaj chłopaków, sporo ci powiedzą
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Amatorsko pojechać można jak najbardziej. Tam sami amatorzy. Ja też się wybieram ale nie mam kiedy potrenować więc cudów się nie spodziewam. Co do wpisowego nic nie wiem. Nawet jeśli jest to jakieś symboliczne 10 zł. Jacek dobrze radzi podejdź do Rojaksu i zapytaj. Oni na pewno biorą w tym crossie udział i byli w poprzednich latach. Jeśli faktycznie to będzie w okolicach Ciemnego Kąta to trasa nie jest szczególnie wymagająca.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja też się przyłącze warto spróbować od zawsze lubiłem śmigać rowerem po lesie .
Jestem zwykłym amatorem rower jakiś tam mam Kolego jak już będziesz miał jakieś info to podziel się Tylko nie mówcie ze kask jest wymagany |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
ok dzięki muszę wybrać sie do rojaxu
|
|
|
|
|
Proponuję korzystając z okazji zgłosić współorganizatorom, gdzie ludzie patrzą, piszą nt. gdzie jest patronat, gdzie?
|
|
|
|
|
Czy sformułowanie, ze organizatorzy gwarantują kazdemu ukończenie, oznacza, ze będą to cztery proste przez las i tyleż zakrętów - w lewo bądź w prawo?
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Czy sformułowanie, ze organizatorzy gwarantują kazdemu ukończenie, oznacza, ze będą to cztery proste przez las i tyleż zakrętów - w lewo bądź w prawo? To że gwarantują każdemu ukończenie trasy, może oznaczać np. brak limitu czasu. Czekają do ostatniego zawodnika. Natomiast to że pętla ma 4 km długości mówi samo za siebie cudów nie ma. Wokół Ciemnego kąta pewnie będzie to kwadrat i 4 zakręty życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ma być 5 razy po 4 km - czyli zero ścigania tylko jazda na czas, trzy kwadranse i po zawodach.
|
|