NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
sklep z rowerami,
ff
Wysłany: 15 Kwie 2012r. 14:36  
Witam
Szukam sklepów z rowerami w rozsądnej cenie ale też nie z jakimiś szajsami.
Prosiłbym abyście pisali jakie sklepy znacie, jakich unikać a jakie polecacie.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Kwie 2012r. 14:36  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 00:51  

Ja kupielm sobie w tamtym tyg nowy rower na allegro. Mozna znalezc w dobrej cenie dobry rower.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 12:46  
Ja z czystym sumieniem mogę polecić sklep Peleton na Poniatowskiego 19 - co prawda w sklep nie ma za dużej ekspozycji ale na zamówienie bez problemu można dostać sporo modeli, a główna zaleta tego sklepu to to że ceny zazwyczaj są niższe niż najniższe w internecie, dodatkowo odpadają koszty przesyłki i ryzyko z tym związane (czyt. np. DHL). Ja kupiłem tam Authora crossowego i cena była naprawdę bardzo atrakcyjna, blisko 15 procent taniej od najniższej ceny jaką znalazłem w internecie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 17:47  
Dzięki za odpowiedzi, odwiedziłem MediaExpert, Peleton i Rojax. W media expercie nie były to rowery dobre. W Peletonie ceny jak w Rojaxie ale w Rojaxie zdecydowanie większy wybór i również sprowadzają.
Teraz miałbym pytanie, jakie rowery polecacie, w cenie do około 1300-1500. Możecie polecić jakieś górskie i szosowe bo nawet bardziej interesuję się kupnem szosowego. Jeśli znacie sklepy gdzie można kupić tańśze a dobre rowery to również możecie polecić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 19:46  
podejdz do DOMATORA tam gdzie skutery sprzdaja na okulickiego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 21:31  
CYTAT
Dzięki za odpowiedzi, odwiedziłem MediaExpert, Peleton i Rojax. W media expercie nie były to rowery dobre. W Peletonie ceny jak w Rojaxie ale w Rojaxie zdecydowanie większy wybór i również sprowadzają.
Teraz miałbym pytanie, jakie rowery polecacie, w cenie do około 1300-1500. Możecie polecić jakieś górskie i szosowe bo nawet bardziej interesuję się kupnem szosowego. Jeśli znacie sklepy gdzie można kupić tańśze a dobre rowery to również możecie polecić.

Jest jeszcze Tip Top przy Okulickiego ok

PS. Żeby nie było smiech2 Sam kupuję sprzęt szukając okazji na ceneo lub allegro umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 22:46  
peleton to porażka tam nic niema,tylko allegro a jak rechcesz przez neta to na Okulickiego kolo AJ albo w ostateczności ROJAX:jezyk

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »