|
|
|
Witam
Szukam sklepów z rowerami w rozsądnej cenie ale też nie z jakimiś szajsami. Prosiłbym abyście pisali jakie sklepy znacie, jakich unikać a jakie polecacie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja kupielm sobie w tamtym tyg nowy rower na allegro. Mozna znalezc w dobrej cenie dobry rower. |
|
|
|
|
Ja z czystym sumieniem mogę polecić sklep Peleton na Poniatowskiego 19 - co prawda w sklep nie ma za dużej ekspozycji ale na zamówienie bez problemu można dostać sporo modeli, a główna zaleta tego sklepu to to że ceny zazwyczaj są niższe niż najniższe w internecie, dodatkowo odpadają koszty przesyłki i ryzyko z tym związane (czyt. np. DHL). Ja kupiłem tam Authora crossowego i cena była naprawdę bardzo atrakcyjna, blisko 15 procent taniej od najniższej ceny jaką znalazłem w internecie.
|
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi, odwiedziłem MediaExpert, Peleton i Rojax. W media expercie nie były to rowery dobre. W Peletonie ceny jak w Rojaxie ale w Rojaxie zdecydowanie większy wybór i również sprowadzają.
Teraz miałbym pytanie, jakie rowery polecacie, w cenie do około 1300-1500. Możecie polecić jakieś górskie i szosowe bo nawet bardziej interesuję się kupnem szosowego. Jeśli znacie sklepy gdzie można kupić tańśze a dobre rowery to również możecie polecić. |
|
|
|
|
podejdz do DOMATORA tam gdzie skutery sprzdaja na okulickiego
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dzięki za odpowiedzi, odwiedziłem MediaExpert, Peleton i Rojax. W media expercie nie były to rowery dobre. W Peletonie ceny jak w Rojaxie ale w Rojaxie zdecydowanie większy wybór i również sprowadzają. Teraz miałbym pytanie, jakie rowery polecacie, w cenie do około 1300-1500. Możecie polecić jakieś górskie i szosowe bo nawet bardziej interesuję się kupnem szosowego. Jeśli znacie sklepy gdzie można kupić tańśze a dobre rowery to również możecie polecić. Jest jeszcze Tip Top przy Okulickiego PS. Żeby nie było Sam kupuję sprzęt szukając okazji na ceneo lub allegro |
|
|
|
|
peleton to porażka tam nic niema,tylko allegro a jak rechcesz przez neta to na Okulickiego kolo AJ albo w ostateczności ROJAX:
|
|