|
![]() |
|
witam
zajmuje sie ktos w stw montazem car-audio-video? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nieoficjalnie za niskiem kris startuje w kon kursach c-a. Oficjalnie nie polece ci nikogo u nas tylko essa w rzeszowie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
dzieki
mozna jakis bardziej nieoficjalny namiar na tego krisa? |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pw, nic nie obiecuje
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
trza by spytać bogdana na ofiar Katynia może on coś takiego zakłada
|
|
|
![]() |
|
a co byscie koledzy polecili za montaz odtwarzacza dvd odrazu z monitorkiem
![]() ?? |
|
|
![]() |
|
Miałem taką taniochę z tym, że 1 din i z wysuwanym 7" wyświetlaczem, i poza tym że to jest bajer jak się wysuwało to nic dobrego niemogę powiedzieć
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
yhm
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kolego to było kilka lat temu, tak więc w cenie tamtego szajsu a dałem za niego prawie tysiaka, kupiłem alpine pod i'poda i i'phona, bez ekranów wysuwanych. Ale na tamte czasy był wypas
![]() ![]() ![]() radyjko miałem z tej serii http://moto.allegro.pl/alpine-ida-x305s-nowe-extra-4-gratisy-na-nowy-rok-i2283736404.html bardzo duże możliwości w ustawianiu dzwięku, to radyjko wraz z głośnikami pionka i małym subkiem grało wyśmienicie ![]() |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a co byscie koledzy polecili za montaz odtwarzacza dvd odrazu z monitorkiem ![]() ?? Ten pierwszy to sobie odpuść, chiński szajs. Jest kilka tematów na elektroda.pl o peyingach i innych tego typu wynalazkach ![]() Warto wydać więcej kasy i kupić coś jak ten z drugiego linku, jest jednak małe ale ![]() Zastanów się czy nie chcesz mieć w aucie "prawdziwie multimedialnego sprzętu" ![]() Kupując np takie CUDEŃKO masz wszystko czego dusza zapragnie ![]() Jednostka dvd z możliwością równoczesnego nawigowania i puszczania filmów na oddzielnych ekranach dzieciom. System windows CE na który wrzucisz navi jakie Ci się zamarzy i wejście na kamerę cofania, którą aktualnie można kupić za mniej niż 100 zł. ![]() PS. Tak wiem, że to fura szmalu ale można zapolować na jakąś używkę jeszcze na gwarancji ![]() |
|
|
![]() |
|
tez wlasnie tak mysle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT tez wlasnie tak mysle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy mają ale tak na chłopski rozum, to po jaki ..uj Ci to ? ![]() Prowadząc auto raczej patrzysz na drogę a nie wodotryski na ekranie CA ![]() |
|
|
![]() |
|
ale jak sie popatrze to lepiej by to wygladalo
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
rozmyslam nad tymi konkretnymi modelami:
- KENWOOD DNX5240BT - PIONEER AVH3200DVD - PIONEER AVH 1400 ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
matus148 skupiłeś się tylko na "radiu" ja wiem że niektórym dziewczyną podobają się takie świecące gadżety i tuba w bagażniku grająca jak studnia. Ale niestety jak chcesz uzyskać dobra jakość dźwięku to nie tylko odtwarzacz dobrej klasy ale i głośniki najlepiej coś odseparowanego plus do tego wygłuszenie drzwi (maty miękkie) i wszystkie plastik które zaczną wydawać nieznośne dźwięki trzeba też jakoś zabezpieczyć. Kolejna inwestycja jest jakiś subwoofer np. zabudowany na stałe w samochodzie tak żeby nie utrudniał normalnego codziennego korzystania z samochodu, jak subwoofer to niestety wzmacniacz najlepiej 4 kanałowy z możliwością z mostkowania np. dwóch kanałów i powstanie 3 kanałowy z czego do tego mostkowane kanału podłączysz subwoofer a dwa pozostałe np. głośniki przednie w drzwiach i nie zapomnij o zmianie kabli na coś konkretnego. Żeby autko nie spłonęło.
|
|
|
![]() |
|
kolego michal ja zaczynam od radyjka pozniejsze zmiany beda pozniej bo naraz nie stac mnie wyrzucic paru tysiecy na raz;) niestety nasze warunki nie pozwalaja na to
![]() |
|