NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
car -audio-video,
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 12:37  
witam
zajmuje sie ktos w stw montazem car-audio-video?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 12:37  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 12:46  
nieoficjalnie za niskiem kris startuje w kon kursach c-a. Oficjalnie nie polece ci nikogo u nas tylko essa w rzeszowie

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 15:41  
dzieki
mozna jakis bardziej nieoficjalny namiar na tego krisa?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 16:59  
Pw, nic nie obiecuje

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 19:16  
trza by spytać bogdana na ofiar Katynia może on coś takiego zakłada

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 08:07  
a co byscie koledzy polecili za montaz odtwarzacza dvd odrazu z monitorkiemumiech czy takie taniochy sa cos warte: http://alleg(...)530.html ?? czy juz lepiej inwestowac w cos takiego: http://alleg(...)655.html
??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 08:51  
Miałem taką taniochę z tym, że 1 din i z wysuwanym 7" wyświetlaczem, i poza tym że to jest bajer jak się wysuwało to nic dobrego niemogę powiedzieć jezyk Nawet nie pamiętam jakiej to firmy było ale jakość dźwięku bya fatalna tak samo ja kwykonanie radyjka, ekran był dotykowy ale ten dotyk działał tragicznie. Jaksprzedałem to przesiadłem się na alpine i w ogóle nie żałowałemjezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 09:18  
yhmumiech kolego a przesiadeles sie na zwyklego alpina czy z dvd i tymi innymi bajeramismiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 09:25  
Kolego to było kilka lat temu, tak więc w cenie tamtego szajsu a dałem za niego prawie tysiaka, kupiłem alpine pod i'poda i i'phona, bez ekranów wysuwanych. Ale na tamte czasy był wypasumiech Teraz żebym miał dziure w kokpicie 2 dinową to bym sobie kupił jakiegoś pionka albo alpine z lcdumiech wysuwane ekrany nie wchodzą już teraz w gręjezyk
radyjko miałem z tej serii
http://moto.allegro.pl/alpine-ida-x305s-nowe-extra-4-gratisy-na-nowy-rok-i2283736404.html
bardzo duże możliwości w ustawianiu dzwięku, to radyjko wraz z głośnikami pionka i małym subkiem grało wyśmienicieumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 11:00  
CYTAT
a co byscie koledzy polecili za montaz odtwarzacza dvd odrazu z monitorkiemumiech czy takie taniochy sa cos warte: http://alleg(...)530.html ?? czy juz lepiej inwestowac w cos takiego: http://alleg(...)655.html
??

Ten pierwszy to sobie odpuść, chiński szajs. Jest kilka tematów na elektroda.pl o peyingach i innych tego typu wynalazkach sciana
Warto wydać więcej kasy i kupić coś jak ten z drugiego linku, jest jednak małe ale wykrzyknik

Zastanów się czy nie chcesz mieć w aucie "prawdziwie multimedialnego sprzętu" cool girl

Kupując np takie CUDEŃKO masz wszystko czego dusza zapragnie :cwaniak:
Jednostka dvd z możliwością równoczesnego nawigowania i puszczania filmów na oddzielnych ekranach dzieciom. System windows CE na który wrzucisz navi jakie Ci się zamarzy i wejście na kamerę cofania, którą aktualnie można kupić za mniej niż 100 zł. smiech2

PS. Tak wiem, że to fura szmalu ale można zapolować na jakąś używkę jeszcze na gwarancji ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 22:31  
tez wlasnie tak mysleumiech a czy sie orientujecie czy maja one taka opcje ze np przy odtwarzaniu muzyki jakies wizualizacje lecasmiech2 zamiast bezsensownych napisow o czasie utworu i wykonawcysmiech2 czy za duzo wymagamsmiech2 a cos takiegosmiech2 http://alleg(...)087.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 07:29  
CYTAT
tez wlasnie tak mysleumiech a czy sie orientujecie czy maja one taka opcje ze np przy odtwarzaniu muzyki jakies wizualizacje lecasmiech2 zamiast bezsensownych napisow o czasie utworu i wykonawcysmiech2 czy za duzo wymagamsmiech2 a cos takiegosmiech2 http://alleg(...)087.html

Nie wiem czy mają ale tak na chłopski rozum, to po jaki ..uj Ci to ? potluczony

Prowadząc auto raczej patrzysz na drogę a nie wodotryski na ekranie CA jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 19:35  
ale jak sie popatrze to lepiej by to wygladalosmiech2 hehe taki moj wymyslsmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 20:13  
rozmyslam nad tymi konkretnymi modelami:
- KENWOOD DNX5240BT
- PIONEER AVH3200DVD
- PIONEER AVH 1400
umiech co byscie polecaliumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 07:58  
matus148 skupiłeś się tylko na "radiu" ja wiem że niektórym dziewczyną podobają się takie świecące gadżety i tuba w bagażniku grająca jak studnia. Ale niestety jak chcesz uzyskać dobra jakość dźwięku to nie tylko odtwarzacz dobrej klasy ale i głośniki najlepiej coś odseparowanego plus do tego wygłuszenie drzwi (maty miękkie) i wszystkie plastik które zaczną wydawać nieznośne dźwięki trzeba też jakoś zabezpieczyć. Kolejna inwestycja jest jakiś subwoofer np. zabudowany na stałe w samochodzie tak żeby nie utrudniał normalnego codziennego korzystania z samochodu, jak subwoofer to niestety wzmacniacz najlepiej 4 kanałowy z możliwością z mostkowania np. dwóch kanałów i powstanie 3 kanałowy z czego do tego mostkowane kanału podłączysz subwoofer a dwa pozostałe np. głośniki przednie w drzwiach i nie zapomnij o zmianie kabli na coś konkretnego. Żeby autko nie spłonęło.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 08:50  
kolego michal ja zaczynam od radyjka pozniejsze zmiany beda pozniej bo naraz nie stac mnie wyrzucic paru tysiecy na raz;) niestety nasze warunki nie pozwalaja na to umiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »