|
|
|
Odpowiedzi tak/nie. Ewentualnie opinia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorry lucky_luk
|
|
|
|
|
Myślę, że nie
Podziwiam go za to jak ciśnie odpowiednim osobom (i tobie pociśnie pewnie też)! :) |
|
|
|
|
A ja go nie podziwiam. Choć fakt, ciśnie. Trollem raczej nie jest. A czy idiotą? Nie zakłada idiotycznych tematów, a niektórzy to robią.
|
|
|
|
|
Idiotą jest bo odpowiada idiotycznie a trollem bo w kazdym nowym temacie cos pisze.
|
|
|
|
|
On nie odpowiada idiotycznie!
To jak on odpowiada to jest dla mnie mistrzostwo po prostu ciekawi mnie tylko czy w rzeczywistości też ma taką ciętą ripostę :) |
|
|
|
|
Ale nie zaprzeczasz ze jest trolem
|
|
|
|
|
Zxcvbn-w jakim Ci biedaku temacie pocisnął, przyznaj się gdzie bubu zrobił.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Nie jest trollem ani idiotą.
Inne zdanie mam o autorze tematu "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Idiotą jest bo odpowiada idiotycznie a trollem bo w kazdym nowym temacie cos pisze. kolego nie tak dawno temu, na sm odbyl sie konkurs, kazdy mogl glosowac, uzytkownicy wybrali luka pogromca glupoty - to chyba nie najgorsza odpowiedz na twoje pytanie :] tak patrzac na wpisy w temacie, to srednio z poklaskiem^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Andrzejek miales ocenic lucky lukiego a nie mnie. Kłania sie czytanie ze zrozumieniem.
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzejek miales ocenic lucky lukiego a nie mnie. Kłania sie czytanie ze zrozumieniem. A ty to jakiś wyjątek? Zakładasz idiotyczny temat to mam cię pochwalić? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A i do zielona grocha: nie mnie 'bubu' zrobiltylko wkurzajace sa jego odpowiedzi np. W temacie bolące kolano.
|
|
|
|
|
po to sa fora zeby kazdy mogl swobodnie sie wypowiadac a czy na temat to juz kazdy ocenia po swojemu ogolnie nieszkodliwy typ a jak ktos go nie toleruje nie musi czytac jego wypowiedzi i wdawac sie w dyskusje poprostu ignorek i tyle
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Andrzejek nie pasuje-nie wchódź i nie pisz. A swoja droga gdzie sie podzial lucky luk. Powinien byc juz jego komentarz
|
|
|
|
|
CYTAT uzytkownicy wybrali luka pogromca glupoty Nasuwa się myśl, kim są Ci użytkownicy w życiu codziennym |
|
|
|
|
Z cośtam, dziecko drogie..., które nawet poprawnie nie umie odmieniać przez przypadki w języku ojczystym - po kiego grzyba zakładasz taki temat? Nie oceniaj - 11 przykazanie. Nie znasz - nie wyrażaj swojej opinii na czyjś temat. To chamskie jest. Laki nie pogłaskał Cię po łepetynie? Oj, jak mi Ciebie nie szkoda... Przyjaciół w ten sposób nie znajdziesz.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT A i do zielona grocha: nie mnie \'bubu\' zrobiltylko wkurzajace sa jego odpowiedzi np. W temacie bolące kolano. To po cholerę czytasz? Jak sąsiadka z dołu Cie wkurzy to też przylecisz tutaj i płakać na forum będziesz? " A i do Zielona Grocha"? O losie... Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Do zielony groch: po cholere to ty czytasz bo ja akurat zalozylem temat
a do lament: moim zdaniem lucky naduzywa twojego '11' przykazania |
|
|
|
|
Zet... cośtam. Wg odpowiedzi dot. jednego tematu oceniasz człowieka?? Jakie Ty musisz być puste Zet cośtam... To Ciebie kolanko nawala?
"Zielona grocha" - mówi mi wszystko Ubaw po pachy! Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT A i do zielona grocha: nie mnie \'bubu\' zrobiltylko wkurzajace sa jego odpowiedzi np. W temacie bolące kolano. Zapytaj o opinię na temat założyciela tematu o bolącym kolanie Odpowiedź Lucky_luka jak najbardziej sensowna. Spodziewałeś się porady lekarskiej? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT \" A i do Zielona Grocha\"? O losie... Przynajmniej wesoło |
|
|
|
|
CYTAT A swoja droga gdzie sie podzial lucky luk. Powinien byc juz jego komentarz Dziękuje za zaproszenie do dyskusji. Od komentarza się powstrzymam. Również bardzo dziękuję za reklamę, ale naprawdę nie trzeba było.. Moje istnienie na forum to zasługa takich idiotów i durniów jak Ty. |
|
|
|
|
zxcvbn-jesteś dziś moim idolem! Pięknie się nam przedstawiłeś.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Dziękuje za zaproszenie do dyskusji. Od komentarza się powstrzymam. Również bardzo dziękuję za reklamę, ale naprawdę nie trzeba było.. Moje istnienie na forum to zasługa takich idiotów i durniów jak Ty. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|