|
|
|
CYTAT CYTAT \\\" A i do Zielona Grocha\\\"? O losie... Przynajmniej wesoło Lepsze niż kabaret^^ Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Po pierwsze to nie ja zalozylem temat bolace kolano. Po drugie jest mase postow trolla internetowego podobnych tak jak tamten
ps. Pomyłka w odmienianiu moze zdarzyc sie kazdemu. Ja jestem czlowiekiem chyba ze ty robotem to współczuje |
|
|
|
|
Co by nie powielać avatarów... Zet cośtam it's for You
http://www.zobaczfb.pl/63/ja_pierdole_z_kim_ja_pisze Zet, zapraszam na czat, porozmawiamy. Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Zielony groch; jak sie przedstawilem? napisz
|
|
|
|
|
Zet cośtam. Nic nie kumasz? Dziecko drogie! Kto zakłada taki temat? Mądra, inteligentna osoba? Obawiam się, że całkiem odwrotnie. Za co "sorrujesz" Lakiego w drugim poście? Za swoją głupotę, coś mi się wydaje.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Kończ waść, wstydu oszczędź
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Amen!
Zdenerwowałam się Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT Amen! Zdenerwowałam się zalecam nerwosol. :) |
|
|
|
|
Lament sam twoj nick mowi wszystko nie pasuje gorzej jak dziewczyna nie pasuje nie wchodz nie pisz nie komentuj. Dziekuje za uwage
|
|
|
|
|
Naucz się pisać i kup sobie polskie znaki.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Lament sam twoj nick mowi wszystko nie pasuje gorzej jak dziewczyna nie pasuje nie wchodz nie pisz nie komentuj. Dziekuje za uwage O w kurwę! Buahahahah. Ale nic ciocia zielona groch pomoże. Proszę to dla Ciebie: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=665 Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
A mi go jest po ludzku żal. Biedny człowiek.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT A mi go jest po ludzku żal. Biedny człowiek. A nie tak dawno pisałeś, że będziesz się za mnie modlił. |
|
|
|
|
Zielony groch ty jestes jakis debil czy czlowiek niedorozwiniety umyslowo? Nie rozumiesz nic nie wnosisz pozytecznego do tematu wiec nie pisz tu i nie wchodz
|
|
|
|
|
I robię to. Codziennie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zakładając ten temat => zostałeś skazany na porażkę bez wątpliwości...Jak będziesz dalej huczał dostaniesz baty...
CYTAT ("Lucky_Luk.") Również bardzo dziękuję za reklamę,ale naprawdę nie trzeba było.Moje istnienie na forum to zasługa takich idiotów i durniów jak Ty. Nie widzę tu żadnej reklamy,nie schlebiaj tak sobie i nie wpadaj w samozachwyt...Wyzywanie forumowiczów od idiotów i durniów nie jest w porządku... Czy użyliście już sobie na zxcvbn_ie „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Zielony groch ty jestes jakis debil czy czlowiek niedorozwiniety umyslowo? Nie rozumiesz nic nie wnosisz pozytecznego do tematu wiec nie pisz tu i nie wchodz Chylę ci czoła mistrzu do pięt ci nie dorastam poprawę obiecuje niebawem Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT I robię to. Codziennie. Dziękuję. To dla mnie kurewsko ważne. |
|
|
|
|
Zet cośtam - pisz po polsku - nie szyfrem, bo nie wiem o co Ci chodzi człecze marny.
Zielony groch ty jestes jakis debil czy czlowiek niedorozwiniety umyslowo? Nie rozumiesz nic nie wnosisz pozytecznego do tematu wiec nie pisz tu i nie wchodz Żal mi Ciebie miernoto. Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Kiedyś to docenisz. Jak zmądrzejesz.
|
|
|
|
oj zxcvbn, a może raczej mateusz96?
kolanko nie funkcjonuje i się złościsz? biedne dziecko... ile ty masz lat? 16, jeśli przyjąć, że 96 z twojego loginu to rok urodzenia? kogo oni tam chowają w tych gimnazjach... aż strach pomyśleć na kogo to wyrośnie! lepiej ukłoń się przed mistrzem ciętej riposty, lucky_lukiem! |
|
|
|
|
Kocham takie tematy, zawsze fajnie się rozwijają
Nie przestawajcie pisać, poczytam sobie Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Też sobie właśnie czytam. Lepsze niż film w telewizji.
|
|
|
|
|
ciekawy temat. idiotą i trolem mozna nazwac co najwyzej autora tematu i jemu podobnych. Luk to specyficzna osobowosc, mozna powiedziec ze wrecz bardzo inteligentna. malo kto potrafi w taki sposob wytykac ludzka glupote. Ma swoj styl, swoj charakter. Nie pozwoli sobie w kasze napluc, moze i jest zbyt dobitny i dosadny ale to jest wlasnie w nim piekne nie jednego na tym forum zgnoil za glupote Luk tak trzymaj
|
|
|
|
|
Betty30 swego czasu na Esowskiej się nie zjawił...
Nawet byłoby przywitany z wszelkimi honorami... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|