NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
1 2 3 »
Pazurki -gdzie polecacie zrobic??,
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 20:24  
Gdzie w Stalowej i okolicach polecacie zrobic tipsy zelowe badz malowanie z wzorkami by bylo staranne,pomyslowe i dlugo sie trzymalo?? pomożcie!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 20:24  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 20:31  
Kupić lampe i inne pierdoły i samemu a nie w łape komuś ładować ; >

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 20:35  
tipsy to nie wiem nie wiem
ale pazurki to najlepiej u weterynarza jezyk

życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 20:35  
CYTAT
Gdzie w Stalowej i okolicach polecacie zrobic tipsy zelowe badz malowanie z wzorkami by bylo staranne,pomyslowe i dlugo sie trzymalo?? pomożcie!

w Metamorfozie na wojska kobitki robia ladnie, ale troche drogo..ja teraz chodze tylko "na Krzywej", P Renatka robi szybciutko i solidnie, pierwszy raz 70zl, uzupelnianie 50zl, naprawde superasne no i te lakiery OPIumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 20:39  
dlugo Ci sie trzymaja??i jakie robisz zelowe?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 09:00  
Wczoraj pierwszy raz byłam "Na krzywej" u p.Renaty i po prostu doszłam do wniosku ,że przez ostatnie lata nie chodziłam do kosmetyczki a do amatorki. Wcześniejsza kosmetyczka jak jej się udało tak było, co prawda u p.Renaty robiłam żel na naturalnej płytce i pomalowanie lakierem bez jakiś specjalnych wzorków i zapłaciłam 60zł a lakiery rewelacja. Robi szybko ale za to starannie.

Prywatna wiadomość 

sua
sua
sua
ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 18:45  
jak ktoś robi tipsy za 70 zł to znaczy że materiały na których pracuje są kiepskiej jakości i kupuje ze stoiska w tesco a szybko to pchły mozna łapać cena = jakość a sama to sobie możesz paznokcie obciąć obcinaczką tylko żebyś sobie palców nie poobcinała `

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 22:53  
tak się składa ,że znam się na robieniu paznokci ;-) a na jakościach produktów do pielęgnacji paznokci znam się zapewne lepiej od Ciebie ;-) nie wymądrzam się lecz mówię to z kilkuletniego doświadczenia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 08:38  
Sama robie paznokcie bardzo dlugo i tez biore 70zł umiech a co zeli to pracuje na IBD a akryle EzFlowi chyba do tanich nie naleza ,jesli ktos umie sobie poradzic to mozna je sciagnac z innego kraju gdzie sa duzo tansze jak u nas a trwalosc jest taka sama umiech

pozdrawiam

www.chryzantemka.fbl.pl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 10:23  
polecma chryzantemke robi najbradziej wybujałe pazury jakie kiedykolwiek komus sie nie sniły haha .pozdrawiam

mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 13:46  
CYTAT
dlugo Ci sie trzymaja??i jakie robisz zelowe?

ja uzupelniam co 3 tygodnie, czasami w domu po 2 tygodniach podpiluje i przemaluje na inny kolorumiech 3maja sie swietnie, od 2 lat jak chodze to moze raz mi ktorys "odpadl" umiech teraz bylam przed swietami we wtorek i cale sprzatanie i gotowanie przetrwaly nienaruszone- powaznie nawet lakierumiech wczoraj przemalowalam..i naprawde p. Reantka jest niesamowita, szybka ale solidnaumiech ale widze ze tu chryzantemka tesh dziala, kto wie, moze tez sprobujeumiech pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 15:13  
Chryzantemka godna polecenia. Robi solidnie i z fantazja, paznokcie trzymaja sie dlugo i bezproblemowo, ceny tez dobre. Widzialam niejedne "jej" paznokcie i nikt nie narzekal. Ma talent dziewczyna.

Prywatna wiadomość 

szy
szy
szy
ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 15:16  
A ja polecam dziewczynę z salonu Ladys na Czarnieckiego umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 18:42  
CYTAT
Sama robie paznokcie bardzo dlugo i tez biore 70zł umiech a co zeli to pracuje na IBD a akryle EzFlowi chyba do tanich nie naleza ,jesli ktos umie sobie poradzic to mozna je sciagnac z innego kraju gdzie sa duzo tansze jak u nas a trwalosc jest taka sama umiech

pozdrawiam

www.chryzantemka.fbl.pl

a gdzie je robisz??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 19:30  
kępie zaleszanskie ale dojezdzam tez do klientek umiech
Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 20:24  
Polecam Chryzantemke. Bardzo miła, sympatyczna dziewczyna a co najważniejsze profesjonalistka. Bardzo kreatywna - ma bardzo ciekawe pomysły na wzorki paznokci, które robi w przystepnych cenach. Nie jeden raz robiłam u niej i trzymały się naprawde długo a co najważniejsze robiły wrażenie na wszystkich. Dziewczyna naprawdę ma dar umiech)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 20:38  
Chryzantemka uważaj bo cie skarbowy namierzy to się nie wypłacisz.A już na poważnie to chińszczyzna nawet tygodnia nie wytrzyma.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 08:02  
Nie mam zamaiaru sie tu kłócic o chińszczyzne ,bo akurat nie uzywam tego typu rzeczy a wątek do tego nie służy !
Mam nadzieje ze Pani/Panu ulżyło......

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

sua
sua
sua
ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 10:07  
oj ta chryzantemka i jej autorekalama,..hmm widzę że Skarbówka faktycznie się przyda..zobaczymy czy wtedy też się tak na czarno będziesz reklamować!Jak z ciebie faktycznie taka profesjonalistka to czemu legalnego salonu nie założysz,skoro masz tylu klientów to przecież spokojnie opłacisz wszystkie należne profity dla panstwa tak jak inne LEGALNE reklamujące się tu firmy.Przez takie osoby jak ty czarny rynek kwitnie a panstwo upada,wstydz sie dziewucho paskudna...hmmm kępie zaleszańskie ile?....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 10:13  
Ciekawe tylko, dlaczego tyle pochwał na chryzantemkę jest z nowo założonego konta :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

sua
sua
sua
ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 10:31  
no fakt..dziwne jest jeszcze to że Administratorzy stalowegomiasta nie usuwają takich nielegalnych reklam.Jeśli dalej tak będą robić to legalne usługowe firmy napewno nie będą się tu reklamować,bo i po co wydawać niemałe pieniądze skoro jak widać można samemu założyć temat i się reklamować za darmochę.Pozatym osobiście brzydzi mnie fakt wykonania usługi w czyimś domu.Jak można cokolwiek takiego robić bez higienicznych warunków,bez wysterylizowanych narzędzi,bez profesjonalnego podejścia...bo jak dla mnie to nie jest żadne profesjonalne podejście.Profesjonalne to są miejsca gdzie wykonuje się takie usługi,czy ta dziewucha nie rozumie że wykonuje coś na człowieku...i w taki sposób syf się szerzy!Bakterie i wirusy się mnożą,a my przecież mamy dom do mieszkania,nie rozumiem jak można nie zdawać sobie z tak oczywistych rzeczy sprawy...?mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 11:22  
oj dziewczyny wyluzujcie a co do wyżej może niektórych panienek nie stac na salony i inne tego typu rzeczy chca byc ładne więc biorą do domu większosc tak robi a na podatki przyjdzie i czas wyluzuj umiech ja tezniechętnie oddaje swoje podatki pańswtu : noair kiss

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 11:32  
Prawda jest taka ,że niektóre osoby na "czarno" czasem potrafią więcej od pseudo kosmetyczek które po 2-letnich szkołach otwierają salony bo dotację dostały.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 11:46  
dcb zgadzam sieumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 13:38  
Do sua
Narzedzia sa przezemnie najpierw zdezynfekowane a potem oddawana w pakiecie do szpitala gdzie sa sterylizowane, nie jestem na tyle glupia jak myslisz... Chyba mialas doswiadczenie z "kolezankami po fachu" które uzywaja jedenego drewnianego patyczka do skorek...
2.Nie bawi mnie autoreklama ,wiec gdybym to ja pisala juz dawno moje posty bylyby usuniete jak na innych wątkach. Nie mam czasu zakladac 10000 adresow meilowych zeby sie reklamowac.
Ktoś grzecznie zapytał, kogo polecacie a jak zwykle same podejrzenia bo nowo otwarte konto. Kazda fryzjerka przyjmuje swoje klientki w domu,nie pracuje na czarno dla Twojej wiadomosci. W domu przyjmuje te klientki ktore nie maja czasu na tyg aby dojechac do salonu. Maja czas w weekend w niedziele a jak wiemy wtedy zazwyczaj salony sa zamkniete.
3. Nie jestem żadna paskudna dziewucha!!!!

Dziekuje tym które korzystaja z moich uslug oraz dziekuje za pochwaly.

Tyle......

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »