|
|
|
Gdzie w Stalowej i okolicach polecacie zrobic tipsy zelowe badz malowanie z wzorkami by bylo staranne,pomyslowe i dlugo sie trzymalo?? pomożcie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kupić lampe i inne pierdoły i samemu a nie w łape komuś ładować ; >
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
tipsy to nie wiem
ale pazurki to najlepiej u weterynarza życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej i okolicach polecacie zrobic tipsy zelowe badz malowanie z wzorkami by bylo staranne,pomyslowe i dlugo sie trzymalo?? pomożcie! w Metamorfozie na wojska kobitki robia ladnie, ale troche drogo..ja teraz chodze tylko "na Krzywej", P Renatka robi szybciutko i solidnie, pierwszy raz 70zl, uzupelnianie 50zl, naprawde superasne no i te lakiery OPI |
|
|
|
|
dlugo Ci sie trzymaja??i jakie robisz zelowe?
|
|
|
|
|
Wczoraj pierwszy raz byłam "Na krzywej" u p.Renaty i po prostu doszłam do wniosku ,że przez ostatnie lata nie chodziłam do kosmetyczki a do amatorki. Wcześniejsza kosmetyczka jak jej się udało tak było, co prawda u p.Renaty robiłam żel na naturalnej płytce i pomalowanie lakierem bez jakiś specjalnych wzorków i zapłaciłam 60zł a lakiery rewelacja. Robi szybko ale za to starannie.
|
|
|
|
|
jak ktoś robi tipsy za 70 zł to znaczy że materiały na których pracuje są kiepskiej jakości i kupuje ze stoiska w tesco a szybko to pchły mozna łapać cena = jakość a sama to sobie możesz paznokcie obciąć obcinaczką tylko żebyś sobie palców nie poobcinała `
|
|
|
|
|
tak się składa ,że znam się na robieniu paznokci ;-) a na jakościach produktów do pielęgnacji paznokci znam się zapewne lepiej od Ciebie ;-) nie wymądrzam się lecz mówię to z kilkuletniego doświadczenia.
|
|
|
|
|
Sama robie paznokcie bardzo dlugo i tez biore 70zł a co zeli to pracuje na IBD a akryle EzFlowi chyba do tanich nie naleza ,jesli ktos umie sobie poradzic to mozna je sciagnac z innego kraju gdzie sa duzo tansze jak u nas a trwalosc jest taka sama
pozdrawiam www.chryzantemka.fbl.pl |
|
|
|
|
polecma chryzantemke robi najbradziej wybujałe pazury jakie kiedykolwiek komus sie nie sniły haha .pozdrawiam
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT dlugo Ci sie trzymaja??i jakie robisz zelowe? ja uzupelniam co 3 tygodnie, czasami w domu po 2 tygodniach podpiluje i przemaluje na inny kolor 3maja sie swietnie, od 2 lat jak chodze to moze raz mi ktorys "odpadl" teraz bylam przed swietami we wtorek i cale sprzatanie i gotowanie przetrwaly nienaruszone- powaznie nawet lakier wczoraj przemalowalam..i naprawde p. Reantka jest niesamowita, szybka ale solidna ale widze ze tu chryzantemka tesh dziala, kto wie, moze tez sprobuje pozdrawiam |
|
|
|
|
Chryzantemka godna polecenia. Robi solidnie i z fantazja, paznokcie trzymaja sie dlugo i bezproblemowo, ceny tez dobre. Widzialam niejedne "jej" paznokcie i nikt nie narzekal. Ma talent dziewczyna.
|
|
|
|
|
A ja polecam dziewczynę z salonu Ladys na Czarnieckiego
|
|
|
|
|
CYTAT Sama robie paznokcie bardzo dlugo i tez biore 70zł a co zeli to pracuje na IBD a akryle EzFlowi chyba do tanich nie naleza ,jesli ktos umie sobie poradzic to mozna je sciagnac z innego kraju gdzie sa duzo tansze jak u nas a trwalosc jest taka sama pozdrawiam www.chryzantemka.fbl.pl a gdzie je robisz?? |
|
|
|
|
kępie zaleszanskie ale dojezdzam tez do klientek
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Polecam Chryzantemke. Bardzo miła, sympatyczna dziewczyna a co najważniejsze profesjonalistka. Bardzo kreatywna - ma bardzo ciekawe pomysły na wzorki paznokci, które robi w przystepnych cenach. Nie jeden raz robiłam u niej i trzymały się naprawde długo a co najważniejsze robiły wrażenie na wszystkich. Dziewczyna naprawdę ma dar )
|
|
|
|
|
Chryzantemka uważaj bo cie skarbowy namierzy to się nie wypłacisz.A już na poważnie to chińszczyzna nawet tygodnia nie wytrzyma.
|
|
|
|
|
Nie mam zamaiaru sie tu kłócic o chińszczyzne ,bo akurat nie uzywam tego typu rzeczy a wątek do tego nie służy !
Mam nadzieje ze Pani/Panu ulżyło...... Pozdrawiam |
|
|
|
|
oj ta chryzantemka i jej autorekalama,..hmm widzę że Skarbówka faktycznie się przyda..zobaczymy czy wtedy też się tak na czarno będziesz reklamować!Jak z ciebie faktycznie taka profesjonalistka to czemu legalnego salonu nie założysz,skoro masz tylu klientów to przecież spokojnie opłacisz wszystkie należne profity dla panstwa tak jak inne LEGALNE reklamujące się tu firmy.Przez takie osoby jak ty czarny rynek kwitnie a panstwo upada,wstydz sie dziewucho paskudna...hmmm kępie zaleszańskie ile?....
|
|
|
|
|
Ciekawe tylko, dlaczego tyle pochwał na chryzantemkę jest z nowo założonego konta
|
|
|
|
|
no fakt..dziwne jest jeszcze to że Administratorzy stalowegomiasta nie usuwają takich nielegalnych reklam.Jeśli dalej tak będą robić to legalne usługowe firmy napewno nie będą się tu reklamować,bo i po co wydawać niemałe pieniądze skoro jak widać można samemu założyć temat i się reklamować za darmochę.Pozatym osobiście brzydzi mnie fakt wykonania usługi w czyimś domu.Jak można cokolwiek takiego robić bez higienicznych warunków,bez wysterylizowanych narzędzi,bez profesjonalnego podejścia...bo jak dla mnie to nie jest żadne profesjonalne podejście.Profesjonalne to są miejsca gdzie wykonuje się takie usługi,czy ta dziewucha nie rozumie że wykonuje coś na człowieku...i w taki sposób syf się szerzy!Bakterie i wirusy się mnożą,a my przecież mamy dom do mieszkania,nie rozumiem jak można nie zdawać sobie z tak oczywistych rzeczy sprawy...?
|
|
|
|
|
oj dziewczyny wyluzujcie a co do wyżej może niektórych panienek nie stac na salony i inne tego typu rzeczy chca byc ładne więc biorą do domu większosc tak robi a na podatki przyjdzie i czas wyluzuj ja tezniechętnie oddaje swoje podatki pańswtu : no
|
|
|
|
Prawda jest taka ,że niektóre osoby na "czarno" czasem potrafią więcej od pseudo kosmetyczek które po 2-letnich szkołach otwierają salony bo dotację dostały.
|
|
|
|
|
dcb zgadzam sie
|
|
|
|
Do sua
Narzedzia sa przezemnie najpierw zdezynfekowane a potem oddawana w pakiecie do szpitala gdzie sa sterylizowane, nie jestem na tyle glupia jak myslisz... Chyba mialas doswiadczenie z "kolezankami po fachu" które uzywaja jedenego drewnianego patyczka do skorek... 2.Nie bawi mnie autoreklama ,wiec gdybym to ja pisala juz dawno moje posty bylyby usuniete jak na innych wątkach. Nie mam czasu zakladac 10000 adresow meilowych zeby sie reklamowac. Ktoś grzecznie zapytał, kogo polecacie a jak zwykle same podejrzenia bo nowo otwarte konto. Kazda fryzjerka przyjmuje swoje klientki w domu,nie pracuje na czarno dla Twojej wiadomosci. W domu przyjmuje te klientki ktore nie maja czasu na tyg aby dojechac do salonu. Maja czas w weekend w niedziele a jak wiemy wtedy zazwyczaj salony sa zamkniete. 3. Nie jestem żadna paskudna dziewucha!!!! Dziekuje tym które korzystaja z moich uslug oraz dziekuje za pochwaly. Tyle...... Pozdrawiam |
|