NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
drewniany plac zabaw do ogródka przydomowego,
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 21:28  
Witam. Poszukuje placu zabaw/drewnianego domku dla mojej pociechy do postawienia w ogródku. Chodzi mi o solidna robote. Widzialam taki plac w ''mrowce'' ale jakosc wykonania jest dosc slaba.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2012r. 21:28  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 08:31  
Ja zrobiłem swoim dzieciom dość solidną i dopracowaną piaskownicę własnoręcznie.
Z pewnością nie wyszło najtaniej ale jakość w porównaiu do tych z mrówki czy majstra to jak porównanie domu z bali(moja) do psiej budy.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 22:09  
wiadomosc na priv

Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 22:42  
a powiem ci ze ja szukam juz 4 miechy i nic wszędzie podobne a w mrówce naprawdę tanio i na pewno nie sosna tak jak polowe ludzi z tego robi i myslke ze maja jakiś atest jak to sprzedają jutro jadę zapytać, gość mówił z mieli tego 35 sztuk zostało 8,jak chcesz od producentów min 1500 trza wywali zależy co chceszjezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 09:27  
Wszystko zależy co się chce, jeśli szukasz czegoś małego i taniego to market jak coś pożądnego to parę tys tzreba szykować. Na malcach (Nisko) koło szklarni znajomy zrobił swój plac zabaw dla dziecka , możesz podjechać i ocenić , ewentualnie pogadać napewno zrobi jeszcze jeden plac wg Twoich ustaleń.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 19:29  
no i szukałem w okolicy w mrówce najtaniej promocji do konca miesiąca,widac ze dobrze to zrobione maja certyfikat,sruby pochowane tak ze dziecko nie zrobi sobie krzywdy mysle ze warto to kopic,firma która to robi nazywa sie SOBEXcool

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »