|
|
|
CYTAT ("kasia868686") O jestes juz Reiker? Wśród ludzi których widzsz/mijasz na na ulicy jest ten,który nie chce być widoczny => to: Reiker dobrze się bawi i każdy kto potrafi do niego dojść ma w nim przyjaciela... Propozycja obiadu no cóż myślę że raczej nie dojdzie do skutku,choć propozycja była kusząca... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
uff juz druga strona jest zielony grochu jest szansa jeszcze nie zaliczyc zgasa? reiker propopzycja dalej aktualna zielony groch juz jedzie a ty? na jakiej ulicy jestes niezauważalny /?
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Niegłupie te krokiety, jutro się chyba na nie skuszę. A rodzina moimi królikami zostaną
Jak zrobisz te krokiety, w trymiga będę. Placków nie lubię bo są bleee. Może nikt nie zauważy;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
zrób tylko szpinaku nie rozmrażaj musisz go jakoś połamac i po kawałkach na patelnie ja zamiast całego masła kupiłam takie małe oselkowe tam jest chyba 100g i szpinak z hortexu najlepszy bedzie bo płaski jest daj znak jak zrobisz
|
|
|
|
CYTAT (\"zielony_groch\") Pewnie Rei,my będziemy stały całe dnie przy garach,byś przyszedł,opędzlował w minutę i powiedział tylko:dobre. O nie Panie,ja się w to nie bawię.A może Ty kolegów zawołaj i pochwalicie się zdolnościami kulinarnymi? Z chęcią bym spróbowała wasze dania. I widzisz,jak mnie mało znasz => nie obżeram się i za obiad stosownie podziękowałem... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Tłuste to będzie okropnie jak tyle masła ;/ A pewnie jak się nie doda to już nie ten smak.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (\\\"zielony_groch\\\") Pewnie Rei,my będziemy stały całe dnie przy garach,byś przyszedł,opędzlował w minutę i powiedział tylko:dobre. O nie Panie,ja się w to nie bawię.A może Ty kolegów zawołaj i pochwalicie się zdolnościami kulinarnymi? Z chęcią bym spróbowała wasze dania. I widzisz,jak mnie mało znasz => nie obżeram się i za obiad stosownie podziękowałem... Przecie ani słowa o obżeraniu nie napisałam. Ciekawsza byłaby konsumpcja dań przygotowanych przez mężczyzn. Można i konkurs zrobić, kto lepiej gotuje. Aj Reik, wszystko tak do siebie bierzesz. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT (\"zielony_groch\") Ty kolegów zawołaj i pochwalicie się zdolnościami kulinarnymi? Z chęcią bym spróbowała wasze dania. Moich kolegów zostaw w spokoju... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
100g masełka na 500g szpinaku to nie jest dużo i zapewniam obiadek jest pyszny i nietłustyna ten cały szpinak dzrób około 15stu naleśników -możesz dodać mniejsza połowe jak nie lubisz a ja robiłam bez śmietany także bez śmietany poolecam bardziej
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (\\\"zielony_groch\\\") Ty kolegów zawołaj i pochwalicie się zdolnościami kulinarnymi? Z chęcią bym spróbowała wasze dania. Moich kolegów zostaw w spokoju... Znowu mi grozisz Kasia, zamiast śmietany na jogurcie naturalnym można zrobić. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
hmm tylko śmietana jest kwaskawa bardziej niz jogurt ale polecam bez
|
|
|
|
CYTAT hmm tylko śmietana jest kwaskawa bardziej niz jogurt ale polecam bez Ja już wszystko na jogurcie robię i różnicy w smaku nie czuję. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
to wez z jogurtem
|
|
|
|
Pani Katarzyno, musi Pani zasłużyć, żebym zdrobniła Pani imię, a jak na razie nie mam zamiaru tego robić - to takie moje wieśniackie nawyki. Co do przepisu na krokiety - wypróbuję, bo lubię szpinak.
Reiker - to Stalowiankę też na pewno pamiętasz ;) A Stokrotkę?? To były zacne miejskie lokale ;) Joaq Wygląda zachęcająco Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
oki nie obraże sie
|
|
|
|
CYTAT ("Lament") Reiker - to Stalowiankę też na pewno pamiętasz ;) A Stokrotkę?? To były zacne miejskie lokale ;) Pytałem o Popularną wiesz może gdzie sie znajdowała/ miesciła... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Nazwę kojarzę, miejscówy jako takiej nie
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT (\"Lament\") Nazwę kojarzę,miejscówy jako takiej nie „Kaprys” kojarzysz,idąc [prawą stroną] w kierunku Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli na rogu bloku sprzedawno swego czsu lody [z okienka] w lokalu gofry,ciasteczka itp specjały,tam znajdowała się Popularna [swego czasu]... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
O proszę. Nie wiedziałam. Kaprys wiem gdzie jest.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Kasia poprawiłem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Kasia poprawiłem Dzięki Jacuś;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
oki dziękujemy
|
|
|
|
CYTAT Witam dzisiaj mając więcej wolnego czasu przeszłam się po mieście, w poszukiwaniu jakiegoś ciekawego miejsca, żeby coś zjeść pogadać i miło spędzić czas. I co.... i nic nie znalazłam. I nie wiem czy może kiepsko szikałam, (...) czy w końcu może jeszcze w Staloej nie ma takiego fajnego miejsca gdzie można posiedzieć i coś zjęść? Nie wiem. Jest takie fajne miejsce gdzie można posiedzieć.To moja doopa. W sumie to tylko na niej siedzę. Przy okazji lubię coś zjeść. Najlepiej we własnym domu i to co lubię. Nie muszę niczego szukać. Polecam. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Przepaństwa, trochę sracie nie na temat. Polecam chat, facebooka, gadu-gadu, telefon, smsy, IRC, Skype i masę innych miejsc, gdzie możecie sobie pogadać. Gdyby kasia868686 nie uważała pytania autora za głupie, może nawet dzięki temu wątkowi znalazła by miejsce, gdzie mogłaby się z Wami spotkać, usiąść, coś zjeść i pogadać. Ale to przecież debilny pomysł.
BTW, widać moderator-amator raz jest od pilnowania porządku (rzadkość) innym razem od poprawiania błędów w postach do tego nie na temat, czyli takich, które powinien stąd wywalać na zbity pysk. Ogarnijcie się ludzie. |
|
|
|
|
szopenku nie popełniaj naszych błedów i także nie pisz nie na temat napisz gdzie mozna uśiąśc i cos zjeść jeżeli dla ciebie to super temat do pogadania: pozdrawiam może wybierzemy się razem gdzieś
|