NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
dzień otwarty, 21 IV 2012
ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 19:14  
Wybiera się ktoś może na dzień otwarty do KEN?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 19:14  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2012r. 22:08  
Chodzi Ci o męża Barbie, sklepy na edukacji czy Liceum Ogólnokształcące ? Podejrzewam, że o to ostatnie. Mimo wszystko, z taką stylistyką i umiejętnością budowania zdań - polecam Dni Otwarte w Szkole Podstawowej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 10:24  
Lucky Luk spokojnie 96 to jej data urodzenia także wiesz ..zrozum good

mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2012r. 21:50  
CYTAT
Wybiera się ktoś?Może na dzień otwarty do KEN?

Ktoś(czyt.jusek) się nie wybiera.potluczony
PS.Co to jest "KEN"?sciana

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 16:13  
Myślę że ktoś na pewno się wybiera. sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 16:20  
CYTAT
[cytat]
PS.Co to jest \"KEN\"?sciana

No własnie ja też nie bardzo wiem co to ten ''otwarty KEN'' bardzo proszę mnie oświecić.
Z góry dziękuję.

Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 18:04  
Odczepcie się od dziewczyny, przecież się tylko pyta...
Warto iść, przynajmniej jeżeli się dostaniesz to będziesz wiedziała jak szkoła wygląda umiech A szkołę swoją drogą polecam...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 18:51  
CYTAT
Warto iść, przynajmniej jeżeli się dostaniesz to będziesz wiedziała jak szkoła wygląda umiech

A w sumie jak się nie dostaniesz, to też będziesz wiedziałazdegustowany

Ja też szkołę polecam, może niekoniecznie tą konkretna, ale jakąkolwiek- dla dobra narodu i tego forum umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 19:20  
Do niektórych:
myślałam że piszę do osób inteligentnych...
w opisie jest podana data- 21 IV 2012
dzień otwarty- niee, macie racje, wcale nie chodzi mi o szkołę
KEN- tak, pewnie o sklepy na edukacji...
włączcie logikę, skoro jest podana data dnia otwartego w LO im KEN, to uważam że nie trzeba rozkładać zdania na rozbiór logiczny i gramatyczny mlotek
....
....
więc jeszcze raz:

Czy ktoś wybiera się na Dzień Otwarty do Liceum im. Komisji Edukacji Narodowej na ul. S. Staszica, dnia 21 kwietnia 2012 r. (tj. sobota)?

pierdolcie się jak wam coś jeszcze nie pasuje

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 20:32  
ja kiedys bylem na dniach otwartych tez w ken bylem i spoko szkola jest co prawda nie chodzilem na sztaszka ale szkole polecam bo jest ogulnie ok i zreszta jak z kims nawet rozmawialem to tez mowili ze dosyc dobry poziom i nie ma latwo wiadomo ze jest jak szkola bo dobra i wiele ludzi poleca ale puzniej na studia sie dostac jest na pewno latwiej bo szkola ma renome iw duzo jest osob zadowolonych ale wiadomo ze nie jest latwo i uczyc sie trzeba pozdro

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 21:28  
Karol? Domniemam,że nie studiujesz? Matury raczej też nie posiadasz? Masz jeszcze czas,wszysto przed Tobą.
Karol, ucz sie, synu, uczsciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2012r. 22:16  
Smerfetka - idź idź, opłaca się umiech

z tego co pamiętam to chodziło się na dni otwarte ( jako uczeń LO KEN ) pooglądać panienki.

oprócz tego, że dowiesz się kiedy i gdzie się pije wódkę to za bardzo nic ciekawego nigdy nie było

ale czasy się zmieniają... może coś się będzie działo !

także jak jesteś ładna i masz ładne koleżanki to na pewno obojętnie "nowi koledzy" przejść Ci nie dadzą jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Kwie 2012r. 11:19  
CYTAT
ja kiedys bylem na dniach otwartych tez w ken bylem i spoko szkola jest co prawda nie chodzilem na sztaszka ale szkole polecam bo jest ogulnie ok i zreszta jak z kims nawet rozmawialem to tez mowili ze dosyc dobry poziom i nie ma latwo wiadomo ze jest jak szkola bo dobra i wiele ludzi poleca ale puzniej na studia sie dostac jest na pewno latwiej bo szkola ma renome iw duzo jest osob zadowolonych ale wiadomo ze nie jest latwo i uczyc sie trzeba pozdro

Bój się Boga Karolku :O Albo poproś go, żeby uderzył Cię w główkę słownikiem ortografii i interpunkcji zdegustowany

@ Smerfetka - nie dziw się, że ktoś się czepił, bo pytanie nie zawierało zbyt wielu szczegółów. Szczególnie jak ktoś jest spoza miasta i nie wie, że są dnia otwarte w KEN. W zamierzchłych czasach ich nie było, a Twój KEN określany był jako "ogólniak" lub "staszic/staszek". Inny mógł pomyśleć, że chcesz odwiedzić centralny organ władzy oświatowej z XVII wieku umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Kwie 2012r. 11:54  
CYTAT

zanimpójdzieszdo szkoły nadniotwarte sprawdźczy maszjakąkolwiek szanse nato że zostanieszprzyjęta.
jednym zpodstawowych przedmiotównauczania jestjęzykpolski.
zdajeszgo przecieżnamaturze.
dozakwalifikowania liczysię średniaocen zgimnazjum.o warunki nauczania-zajęciadodatkowe itp.najlepiej pytaćwśród znajomychtak
kolegówjak i ichrodziców.potluczony

Najprostszy sposób aby dostać się do jakiejkolwiek szkoły to uczyć się tak,aby tą umieć wiedzę przyswoić.
I potem trzeba wiedzieć jak ją wykorzystać."Dobra" szkoła stwarza dobre warunki do nauki.
Do tego najbardziej potrzebni są jednak nauczyciele a mniej budynek
Zasada =nauczyć się,zaliczyć,zapomnieć-działa dopiero na studiach.ok
.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 21 Kwie 2012r. 08:51  
w dwóch słowach - jak tam było?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2012r. 11:42  
Trza było iść ; ) a jak nie jesteś w przedziale wiekowym zawsze mogłeś udać głupa i pójść ; ]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2012r. 13:15  
CYTAT
pierdolcie się jak wam coś jeszcze nie pasuje

Pięknie ukryta kultura chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2012r. 12:13  
Jeżeli jesteś zainteresowana profilami z rozszerzoną matmą, geografią lub fizyką - jak najbardziej, będą z Ciebie ludzie.
Jeśli natomiast interesuje Cię profil biol-chem uciekaj jak najdalej. Średnio 60% po tych profilach poprawia maturę w następnych latach, a parę osób nie zdaje.
Jeżeli jesteś zainteresowana humanem (hist-wos) to również nie będzie złym wyborem, jeżeli wybierzesz loken.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »