|
|
|
Mam takie pytanie dla wszystkich tutaj odwiedzających ;-). Poszukuję pracy we Włoszech. Byłabym wdzięczna za jakakolwiek sugestie gdzie i jak to robić. Ponieważ w internecie na polskich stronach jest naprawdę niewiele ofert.
A może ktoś ma jakaś ofertę? Ktoś był gdzie szukają pracy? Chodzi mi o prace fizyczną lub sprzątanie. Dodam, że nie znam języka włoskiego.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey, odezwij się do mnie na PW może będę umiała Ci pomóc.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
....
|
|
|
|
|
CYTAT Byłabym wdzięczna za jakakolwiek sugestie gdzie i jak to robić. Dodam, że nie znam języka włoskiego.... Jak i gdzie to robić? Możesz to robić wszędzie i w sposób w jaki potrafisz, wystarczy przełamać barierę......językową Monika 31, bardzo inteligentny wpis.Widzę,że Ty w żadnym języku nie jesteś mocna |
|
|
|
|
ja ze swojego doswiadczenia odradzam Wlochy
proponuje Holandie Niemcy lub Wielka Brytanie we Wloszech to syf kila i mogila a zarobki tez marne wielu uchodzcow z Albani z Afryki Rumuni Bulgarzy.... poczytaj fora dla Ciebie rzadna roznica jakiego jezyka bedziesz sie uczyc |
|
|
|
|
jesli może ktos ma namiary na sprawdzone miejsca pracy we włoszech - podzielcie sie...
|
|
|
|
|
mieszkam i pracuje, w UK od kilku lat. Ale zawsze mnie ciagnelo do Wloch, jakis taki inny klimat, cieplo, ale niestety zarobki tam, w porowanniu do UK wypadaja marnie.
|
|