|
|
|
Wybiera się ktoś z Was na koncert rzeszowskiego Monstrum do Omegi 28 kwietnia w sobote ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mało kto wie że coś takiego będzie. Reklama bardzo marna, nawet do kalendarza wydarzeń sami nie dodali :(
|
|
|
|
|
bo z dupy jest teraz kalendarz, a do tematu ja nie jade ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie ma żadnych plakatów na mieście? Bo aktualnie jestem w Rzeszowie. A wiadomo może po ile bilety bo nigdzie nie moge znalezc info na ten temat.
Pub Omega to jest dawny Jazzrock? Bo troche słabo sie orientuje. |
|
|
|
|
Pub Omega, to Pub Omega (na Siedlanowskiego). Jazz Rock był w Jubilacie (Of. Katynia).
Zdaje mi się, ze Pub w ogóle ma marną reklamę jeśli chodzi o koncerty. Lipa, bo bym się czasem wybrała. Nawet nie wiedziałam, że Monstrum będzie. Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Możesz mi wytłumaczyć w którym miejscu jest ten pub Omega? Dzieki wielkie
|
|
|
|
|
Wiesz gdzie jest biblioteka miejska, Spółdzielnia Mieszkaniowa na Siedlanowskiego? Diablo za rogiem było
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Wiem, gdzie biblioteka Czyli to tamte okolice, ok myśle , że znajdę. Dzięki
|
|
|
|
|
Te same drzwi co biblioteka na Siedlance, wchodzisz po schodkach na piętro i tamże jest PUB Dasz radę, na pewniaka ;D
|
|
|
|
Aaaa to już teraz wiem wszystko Dzwoniłam właśnie i pytałam o bilety: 15zł, a w dniu koncertu 20zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy w Stalowej Woli nie ma fanów MonstruM?...
|
|
|
|
|
Powiem tak. Byłam na koncercie Monstrum, w Jazz Rocku, kilka lat temu. Nie powaliło mnie na kolana... Ale dobra muza, to trzeba stwierdzić.
|
|
|
|
Hm, czy są fani? Nie wiem Płytkę "Za horyzontem ciszy" swego czasu znałem na pamięć. Innych nie znałem nigdy :/ Już nie pamiętam jej tak dobrze, ale kto wie, może to okazja, by sobie co nieco przypomnieć. Kiedyś mi się zdawało, że miał u nich na wokalu występować nie Waltoś, a ktoś inny i to by było kiepskim pomysłem. Może to tlyko mój błąd, bo widzę, że wokal stary ;) Widziałem tych panów kiedyś w Rzeszy chyba w 2003r., jako support przed TSA, zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie, katowałem ich później dłuższy czas ;) Poważnie zastanowię się nad obecnością w Omedze
|
|